Helg med toppenväder!

Hej.

Igår solade jag nästan hela dagen här i Linghem, var hur skönt som hellst. Runt 16 åkte jag in till stan och mötte upp Micke som hade pluggat klart för dagen. Vi tänkte träna men ville inte gå in och träna på gymmet så det blev en löprundra runt stångån istället :) Skönare att träna ute när det är så fint väder :)

Efter det duschade vi och gick sedan upp till stan för att köpa lite öl och cider till sveriges match! Sedan kom Martin hem från Stockholm och Danne och Rickard kom också tills matchen började. Vi kollade på matchen och drack lite, grabbarna ville gå ut men jag hade ingen lust så jag åkte hem till Linghem igen.

Nu ska jag snart spela brännboll och grilla korv med fotbollslagen nere på Lingheden :) Efter det kommer Micke hit, vi ska ta en lugn kvälll med god mat och så.

På fredag tar Lukas (Mickes systers son) studenten så vi ska dit med Martin och Emma för att fira honom. Jag och Micke stannar sedan kvar i Örebro för att sedan åka med Mickes föräldrar upp till Hede för några veckor där :D Ska bli riktigt kul!

Ne ska ut i solen en sväng innan brännbollen börjar klockan 12 :)

Ha en bra helg och njut av vädret!

/Cc.

RSS 2.0