Dagen i bilder



Bild 1: Jag och Sessan
Bild 2: Jag
Bild 3: Sessan

Haha bilderna blev sådär, så svårt att se när man tar med mobilen och det är sol ute men men bättre än inga bilder alls eller?

/Cicci


Nice dag!

Hej hej!

Idag har vi haft en super skön dag i Hamra (ett badställe) har solat och badat hela dagen. Det var jag Micke, Martin och Pernilla. Pernillas och hennes sambos hund Sessan var också med och badade, hon var hur go som hellst! Tröttnade aldrig på att hämta sin leksak i vattnet ;)

Jag har förmodligen fått jobb som truckförare i Oslo under juli och augusti. Ska på intervju på måndag och börjar på tisdag. Är as nervös :P Men men det går säkert bra!

Snart ska jag träna min näst sista fotbollsträning på typ ett år!!! känns konstigt, men ändå ganska skönt.

Lägger in några bilder från idag då bloggen känns lite bildfattig ;)

/Cicci

Tillbaka i Linköping!!

Hej!

Det var ett tag sen jag skrev här nu, har inte riktigt haft tid när vi varit i Hede. Nu är vi tillbaka i Linköping efter att ha firat midsommar i Hede. Har haft det riktigt bra med trevligt sällskap, hyffsat väder, en hel del fest och god mat! :D

Va segt idag att sitta hela dagen i en bil när det varit så fint väder... Vi va riktigt sugna på att stanna i Borlänge på Peace & Love istället för att åka vidare ;)
Men imorgon blir det förhoppningsvis lika fint väder så vi kan åka o bada! :D

Ska väl fortsätta söka jobb i Oslo också, har ju börjat lite smått.. hopas det löser sig, skulle va skönt att få jobb så snart som möjligt! På lördag ska vi ju åka.. ska bli roligt! Men lite nervöst kommer det nog att bli.. Vi vet ju inte riktigt vad som väntar. Ciccis mamma o pappa ska skjutsa oss till Oslo, kanonbra! Så vi har möjlighet att ta med mat o lite sånt, det är ju betydligt dyrare i vårt kära grannland..

Nu ska jag titta på Brasilien-Chile och registrera CV på några bemanningsfirmor. :P

Skriver imorgon igen, ska se om jag har några bilder att lägga upp också! :)

/Micke

Grillning

Vi håller på och grillar här, jätte mysigt! Sen blir det väl lite kubbspel m.m på tomten innan vi går in och ser på fotboll.

Så ser kvällen ut! Ska tvinga Micke att skriva snart, var länge sen!

/Cicci

I Hede!

Jag, Micke, Martin och Emma kom till Hede lagom till VM- matchen igår. Resan gick bra och fortare än den brukar tack vare allt spelande på Mickes och Emmas iphones. Jag vill också ha en men får vänta ett år och hoppas dom kommer va ännu mer grym då!

Idag började jag och Micke med en lång promenad, jag trodde jag såg en björn men det var en ko. Trodde jag skulle dö ;) haha. Micke skattade så han vek sig. Jag blev så rädd så jag nästan grät :P

När vi kom hem käkade vi frukost och sen började vi skriva CV och sedan söka jobb, det har vi gjort tills nu. Ska gå ut och spela frisbee med Emma och Martin nu.

/Cicci

Däckbyte

Micke och Martin byter däck på bilen nu innan vi ska åka, jag hoppas dom snart är klara! Emma och jag har käkat frukost och väntar på dom nu! Hehe. Det är jätte fint väder ute så jag har ingen lust o sitta i bilen i 8 timmar!

Men nu ska vi snart åka iaf, ska bli skönt!

/Cicci

Hede imorn!

Vi är hos Martin nu, vi har varit o tränat. Nu ska vi käka pizza, bra efter träningen, haha. Ikväll ska vi kanske spela minigolf, annars blir det o kolla på fotboll ännu en kväll. Vi får se vad vi känner för efter maten!

Imorn åker vi till Hede iaf, ska bli jätte skönt att komma iväg o ta det lite lugnt i några dagar :) Lite träning hoppas jag det blir också. Vem vet vi kanske springer på en björn där uppe i skogarna...

Nu nu är min pizza snart klar!

/Cicci


Truckkorttet fixat!

Nu har vi tagit truckkortet, det var inte alls så svårt när man hade tränat lite innan. Vi gick hem till Marin efter och lagade mat och kollade på när Portugal utklassade Nordkorea! Nice!

Nu ska vi snart gå till gymmet o träna sen efter det lämna ett papper i lägenheten och säga hej då till den ;) Sen åker vi till Linghem ikväll, blir nog lugnt o kolla på fotboll! Martin kommer nog inte få däcken tills imorn så vi får hoppas att dom kommer på onsdag så vi kommer iväg till Hede.

Ne dags för lite träning (jag är trött) men har inte tränat gym på tre dar så det är dags nu!

Hade bra!

/Cicci

I Linghem

Idag har vi städat det sista i lägenheten, imorn ska vi dit med några papper och säga hej då på ett år. Förmodligen blir det föralltid då vi ska leta ny lägenhet till nästa år.

Idag har jag spelat fotbollsmatch, vi vann med 1-0 mot Lotorp och jag gjorde mål på ett inlägg från syrran :) Nu ska jag bänka mig framför tv:n och kolla på Brasilien- Elfenbenskusten.

Imorn är det dags att ta truckkortet, jag är faktiskt lite nervös! Men det ska nog gå bra!

Fotboll nästa!

/Cicci


Sliten!

Hej hopp! Är hemma hos Martin och har precis duschat! Igår städade vi ett tag sen började jag jobba vid 16. Serverade öl på stora torget åt Strandgatan 2. När vi stängde där var vi tvungna att lasta in bord, stolar, barbord, vin, öl, staket m.m i en liten lastbil. Sjukt jobbigt, när vi hade kört några gånger från torget till strandgatan och lastat ut och in var klockan 03 och det var dags att gå hem o sova.

Idag har vi städat hela dagen så är helt slut, nu sitter vi och kollar på fotbollen. Egentligen skulle jag på muck-fest hos Elin men har verkligen ingen ork att göra nått.

Ne ska kolla vidare på fotbollen nu!

/Cicci

Bakis + städning=....

Ingen bra kombination! Idag har vi städat i princip hela dagen.. Va ute med Martin o Rikard en sväng igår och det fick man sota för idag! Hade sån sprängande huvudvärk hela förmiddagen idag så jag trodde jag skulle dö.. och inte gjorde det saken bättre att man var tvungen att skrubba ett badrum samtidigt! haha..men det är ju självförvållat har jag hört... :P
Nu ikväll blir det lugnt, har precis ätit pizza hemma hos Martin. Imorgon ska jag jobba min sista dag på Hemköp! Känns lite konstigt men samtidigt skönt, hoppas allt löser sig med jobb o boende i Oslo bara.. Men det ska bli skönt att göra något annat ett tag och komma från den här stan ett tag! Har ju ändå bott här sen jag gick ut gymnasiet och jobbat på hemköp 5 år typ.. iofs pluggat tre av de också.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen titta klart på fotbollen! :)

/Micke


Städa städa städa....

Det är vad vi har gjort hela dagen, håller på o städa ur lägenheten och det känns som man inte kommer någonstans! Vi har städat typ 5 timmar nu idag, sen blir det en heldag imorgon så blir vi förhoppningsvis klara. :) Alltid mer jobb än man tror att flyttstäda.. eller iaf i de lägenheterna jag bott, kanske beror på mig? :P

Nu är vi hos Martin, vi ska äta lunch (?) och duscha sen ska cicci jobba. Hon ska stå och sälja öl på stora torget i nån bar för det är modevisning o gjejer där i eftermiddag/kväll. Jag ska väl vänta på att Martin kommer hem, han är påväg hem från Sthlm, sen eventuellt gå om träna (om jag orkar...). Till sist tror jag att det blir att gå ill systemet och köpa några öl och kanske gå o köpa en öl av älsklingen ikväll. :) Om det är någon som vill följa med förstås.. Men Martin o Rikard brukar inte va omöjlig när det gäller sånt ;)

Nu kom Martin in genom dörren.. Hoppas han får sina däck till bilen på måndag så vi kan åka bil till Hede på tisdag! Men det löser sig nog :)

Nä nu skriker magen efter mat!

Ha det bra!

/Micke


Bombnedslag i lägenheten

Ja det ser minst sagt ut som ett bombnedslag i våran lägenhet just nu. Men vid 16 kommer pappa och då ska vi köra massor till Martins förråd och till Linghem. Igår körde vi ju truck, jag tyckte det va kul :P hehe. Blev uppdaterade av Erik och Emelie som tog sitt truckkort idag att det var sjukt lätt så vi får hoppas att det är så :)

Vi var nyss och växlade in småpengar som vi sparat ihop, det var mkt mer än jag och Micke trodde så det var ju bra. Vi var också ute på stan och käkade då köket är nedpackat i flyttkartonger.

Vi har förövrigt sovit våran sista natt här på ett år!!! Det känns helt sjukt...

Nu måste jag fortsätta packa!

/Cicci

Just det!! :D

Kolla in länken till Correns webb-tv, de bevakade Ciccis match i måndags! Så hon blev intervjuad och gjorde mål, så duktig så ;) Linghem-Mjölby 2-2.

http://www.corren.se/24corren/#category=5017173&date=latest&clip=5254241&startTime=0m0s

Kommentera gärna!

hehe det här kommer jag få sota för :P

/Micke

Dominerat på trucken! :P

Hej!

Jag o Cicci är nyss hemkommna från en kväll med Ciccis pappa ute på hans jobb. Vi har kört truck för fulla muggar..! Lastat, backat, snirklat runt o studsat omkring.. haha. Gick riktigt bra och var ganska roligt faktiskt. :)Cicci va nervös innan när hon såg trucken men hon va grym! :)
Känns riktigt bra att ha fått köra lite innan måndag när vi ska ta truckkortet.. tror iofs inte att det skulle varit något problem ändå men alltid bra att träna :)

Efter vi kört omkring ett bra tag så gick vi en rundtur inne på tekniska verken o fick anläggningen visad av Ciccis pappa, riktigt intressant faktiskt! Sist av allt åkte vi med ett litet flyttlass till Linghem, de kartonger som vi hade packat klart idag. Imorgon ska vi flytta alla stora saker, sen återstår städningen.....

Nu har Cicci suttit o svurit över sin telefon som strulat ett bra tag, som tur är kom jag till undsättning! varsågod älskling ;) hehe

Nu är jag helt slut efter en lång dag, imorgon blir nog minst lika fullspäckad! Ska bli skönt att komma hem till Hede en vecka innan det bär av till Norge.

God natt! :)

/Micke

Micke har samlat på sig saker...

och vägrar att slänga ;) hehe ne men han är lite av "spara-typen". Det är säket bra det med i framtiden!

Vi håller på och packar för fullt idag med, det är jätte varmt och man är inte alls pepp när det är blå himmel och superfint väder ute. Snart måste vi äta lunch också, man blir hungrig av allt packande!

Lika bra att fortsätta packa. Ikväll ska vi köra truck på pappas jobb för att lära oss grunderna tills på måndag då vi ska ta truckkkort. Ett lass med färdigpackade flyttkartonger ska också köras till Linghem ikväll så vi får lite utrymme här.

Nu mat sen fortsätta med packningen.

Hoppas ni njuter av solen idag också!

/Cicci

Packar!

Nu har vi börjat rensa i lägenheten! Vi håller på och packar för fullt, har rensat i garderober och skåp till att börja med.. Man inser alltid hur mkt grejer man lyckats samla på sig när man ska flytta! Konstigt att det alltid är likadant.. :P
Imorgon blir det nog att börja rensa uppe på vinden, har ett förråd som är fyllt upp till taket :S
Förhoppningvis är det mycket som går att slänga eller är tomma kartonger som man kan packa i. :)

Tanken är iaf att vi ska försöka packa ihop allt tills på fredag, för då får vi förhoppnngsvis hjälp av Ciccis pappa att köra allt till Linghem eller Martin. Sen på lördag blir det att städa det sista så får vi bo i Linghem eller nåt tills på tisdag när vi åker till Hede! Martin och Emma (hans flickvän) ska med till Hede också, så vi ska åka bil tillsammans upp! Kanonbra, blir både billigare och smidigare än tåg eller åka bil själva.

Nä nu är det bara att forsätta slita!

Hoppas ni är ute och njuter av solen som faktiskt har visat sig idag! :)

/Micke

New tattoo?

Tänkte kanske göra en ny tatuering när vi åker till Thailand nästa gång (om vi nu får ett jobb). Vad tycker ni? Jag har inte gjort den än mamma och pappa, den är fixad på datorn :P


/Cicci

bilder från igår

Skulle lägga in bilder på datorn men det funka bara med två så här kommer dom iaf!




Först grillade vi kött och korv, sen marshmallows (stavning?). Mums ;)

Kollar på Danmark-Holland nu, Danmark gjorde nyss ett självmål :O. Ska åka med pappa till Linghem vid 16 och spela match!

/Cicci

2010.06.14

Idag är det måndag, jag och Micke sov länge. Sen gick vi ut o gick runt stågån innan vi käkade gröt till frukost/lunch. Nu ska vi snart gå en sväng till gymmet o träna lite. Halv två är det en bra match i VM mellan Danmark och Holland.

Ikväll har jag själv match mot Mjölby, veckans match i Corren är det också så jag hoppas verkligen vi vinner och att det går bra för mig! Igår hade vi det jättetrevligt med laget i vårdnäs, vi började dagen med att paddla motströms (jobbigt!!) i en timme, till ett vindskydd där vi käkade pastasallad och pratade massor. Just det på vägen lyckades jag och Maria bli attakerade av en galen fiskmås som vi skulle ta ett kort på för att den låg fint på en sten. Det vi inte såg var att hon ruvade på sina ungar :P haha så vi satt o viftade med våra paddlar tills fiskmåsen gav sig. hehe. Nu kommer vi vara rädda för fiskmåsar föralltid.

När vi hade käkat och suttit där ett tag kände vi att det var dags att paddla tillbaka. Hem tog det bara 15 min för vi gled med strömmen, skönt! Två av tjejerna i laget (nämner inga namn) tyckte det var en bra strategi att köra sicksack både dit och hem. Dom lyckades krocka med stenar, träd och andra kanoter ett antal gånger ;)

När vi kom tillbaka var det dags för en slags bana i skogen där man skulle lösa olika uppgifter inom laget, vi var minst sagt grymma. Roligast var u-båten när många blev dyngsura. Man skulle hålla för ett antal hål medan några skulle fylla på röret med vatten tills en boll kom upp längst upp. När vi var klara släppte alla hålen och så klart sprutade vatten ur hålen.

Efter hinderbanan spelade vi fotbollstennis över ett vollybollnät, sen började det regna så vi satte oss i ett lusthus och lekte lite. När det slutade regna spelade vi lite till. Sen grillade vi och spelade kubb.

Tack Marre och alla andra som var med :)

Nu är det dags för träning! Lägger kanske upp lite bilder från grillningen senare!

/Cicci

Söndag

Hej!

Idag är Cicci iväg med fotbollslaget och padlar kanot o lite sånt.. hon åkte runt nio imorse. Själv har jag inte gjort mkt alls, ska jobba ikväll. Börjar kl 15 så innan dess tänkte jag gå till gymmet en sväng..

Igår blev det lugnt. Vi va hos Martin ett tag o drack lite men sen kände vi oss båda ganska sega så vi gick hem runt kl 21, köpte lite godis och tittade klart på fotbollen. Sen kom Danne förbi en sväng så vi satt o snackade o tittade på Rocky 3. Jag va lite sugen på att festa igår ett tag, men det känns skönt idag att slippa va bakis när man ska jobba.

Imorgon blir det att börja röja här i lägenheten. Har ju den här veckan på oss att städa ur lägenheten så jag antar att det är bäst att sätta igång! Förhoppningsvis får jag jobba nån dag i veckan också..

Nu ska jag äta lite frukost (eller vad man ska kalla det) innan jag går till gymmet!

Hörs! :)

/Micke


VM

har kollat på VM nästan hela dagen! men tycker det känns sjukt tråkigt att inte sverige är med, men men det finns ju andra bra lag men ändå inte samma sak. imorn ska Micke jobba, vi skulle få några banankartonger o packa i från hans jobb!

jag ska på "gemenskapsdag" med fotbollslaget hela dagen imorn så jag hoppas på BRA väder! vi ska paddla kanot, spela fotbollstennis, kubb m.m. hehe.

micke o danne pratar om vart dom vill resa. men slutade visst lika snabbt.

måndag den 21 ska vi ta truckort, jag är redan nervös. pappa lovade att vi skulle få komma o träna lite innan på hans jobb :) kul! hehe.

Ha det bra!

Längtar till Thailand :)

/Cicci

Tråkigt väder!

Hej!

Kom precis hem efter att ha spenderat natten och kvällen igår i Linghem (hos Ciccis föräldrar). Idag är det tyvärr storm ute så det finns inte så mkt att göra.. ska gå till gymmet o träna snart iaf! :)
Ikväll vet jag inte vad som händer, återstår att se :)

Kvällen i torsdags med middag på bishops arms med AXA och projektgruppenvar jätte trevlig! God mat, god öl och trevligt sällskap så det var verkligen jätte kul. Kändes dock lite vemodigt att ta farväl till alla sen, man vet ju inte riktigt när man ses igen..

Igår började fotbolls VM! grymt skoj! Har tänkt titta på matcherna som visas idag också.. Nigeria-Argentina kan bli en intressant match :) Får se om Lagerbäck har nån chans mot Messi :P

Nä nu får det vara nog skrivet för stunden, kommer säkert en uppdatering senare om det händer nåt kul ikväll! Sen kommer Cicci säkert skriva nåt snart, hon har varit utan internet sen i torsdags nu för det fungerade inte i Linghem! Så hon klättrar typ på väggarna med världens abstinens ;) haha

Ha d gott!

/Micke

Sommarlov...

Då var man klar med tentan.. Blev nog en stor besvikelse! Fan jag kunde ju det.. hatar att göra slarvfel!
MAI (matematiska instutitionen) är ju inte snälla i rättningen heller, de njuter verkligen av att skriva en stor fet nolla på en uppgift...! Men vi får väl se.. Överklagade resultatet på tentan jag skrev för två veckor sedan i samma kurs, va en poäng från att klara den.. Så förhoppningsvis får jag den där poängen som jag dessutom anser att jag ska ha!!

Aja ingen bra början på sommarlovet.. men nu ska jag försöka tänka på annat för ikväll vankas det middag med representanter från AXA, blir nog trevligt! Sen imorgon blir det jobb.

Nä lite musik kanske kan få en på bättre humör!

Ha en trevlig kväll! :)

/Micke

Rensar i Linghem

Hej hej! Cicci här :) Micke är i skolan och ska skriva tenta, hoppas det går bra älskling! Jag åkte ut till Linghem tidigare idag och nu håller jag på o städa/rensa min garderob på rummet. Det blir ganska tomt så vi ska nog få plats med ganska mkt av våra saker här sen.
Vinden kommer vi också få ställa upp en del saker på, så allt kommer nog lösa sig med det.

Ska fortsätta rensa nu :)

/Cicci

Hej bloggen! :P

Jaha mitt första blogginlägg....EVER! :O
Cicci har ju redan uppdaterat er varför denna blogg skapats. Får hoppas vi är duktiga på att uppdatera! :)
Nu har vi fixat o trixat med en ny header, lyckades klämma in en bild till i den och SÅÅÅ mycket bättre det blev! Jag menar vi kan ju inte ha en header utan en öl :D
Aja då har man iaf blivit av med bloggoskulden! Nu ska jag hoppa in i duschen sen sova, tenta imorgon!

Kommentera gärna så vi vet vad ni vill läsa och om (!) någon läser.

peace out!

/Micke

Header

Jag och Micke håller på o fixar med header till bloggen. Jag är ganska nöjd med hur den ser ut nu men Micke vill ha en bild till. Vi får se hur det blir :)

 Header nr 1


 Header nr 2 (den som är på sidan nu)

Vilken tycker ni är finast?


/Cicci

...

Haha jag trodde Micke hade pratat med Alex eftersom han satt o gjorde en bild till bloggen igår. Men nu fick jag sms från Micke att han bara hade frågat ungefär hur man gör för att han skulle kunna göra det själv! så vi får se hur det blir. Men kolla in Alex blogg iaf, den är bra!

/Cicci

Ny design!

Förhoppningssvis kommer en ny design upp om nån vecka kanske, alex ska fixa den åt oss! kolla gärna in hans blogg: http://followaround.blogg.se/


Gamla bloggen krånglade!

Den gamla adressen krånglade så nu har jag fixat en ny, ungefär lika. nu är adressen istället: http://ciccisomickes.blogg.se

Jag har min första dag på sommarlovet medan Micke tentapluggar några dagar till... Jag ska börja med att rensa min garderob i Linghem så att jag och Micke kan använda den för att förvara lite saker vi inte behöver i Oslo.

Vi hörs!

/Cicci

Planer

Våra planer än så länge:

  • plugga klart, skriva tentor
  • städa ur lägenheten
  • söka jobb
  • ta truckkort 21/6
  • åka till Hede 22/6
  • 3/7 får vi lägenheten i Oslo (vet inte när och hur vi åker dit än)
  • söka jobb
  • söka ny lägenhet i Oslo då vi bara hyr den första i en månad
  • jobba ca ett halvår
  • resa

Det är så planerna ser ut än så länge. De kommer säkert bli ändringar med tiden men detta är våran grundplanering i alla fall :)


Hej

Jag Cicci och Micke kommer ta ett studieuppehåll för att jobba i Norge och sedan resa. Vi startar den här bloggen så våra föräldrar, släkt och vänner kan läsa och hålla koll på vad vi gör :) Men också så att vi kan gå tillbaka och ha bloggen som ett minne efter det här året.

Hoppas ni vill läsa bloggen och kommentera mycket och skriv vad ni vill att vi ska skriva om!

Ha det toppen!

/Cicci

RSS 2.0