söndagsångest

det är för skönt att vara ledig och känns alltid lika jobbigt att helgen är slut, men veckorna brukar ändå gå fort så det är skönt :) Tänkte lägga upp bilder från när vi var i Thailand förra gången så nu blir edt bildregn :)























Det var lite bilder från förra resan, längtar som fan tills vi åker igen :)

/Cicci

Grattis världens bästa syster!!!

Idag är det ingen vanlig dag, det är syrrans 20-årsdag :) Jag skulle så gärna vilja va hemma och fira henne idag, men tyvärr är jag inte det... Men jag hoppas du får en jätte bra dag gumman!

Själv vaknade jag tidigt idag, runt 8... Micke åkte och jobbade så jag följde honom till bussen och gick sedan en lång promenad innan jag gick hem igen och åt frukost... Nu sitter jag och kollar lite grejer på datorn. Ska bland annat kolla läsa lite om vacciantioner och visum inför resan... Sen ska jag bara slappa, kanske blir det en sväng till gymmet senare när Micke slutat...

Ha en bra dag! Speciellt du Carro :)


Carro förra helgen :)

/Cicci

99 dagar

Tvåsiffrigt :) Det är alltså 99 dagar kvar tills vi åker :) Vi hinner med många jobbdagar och många pass på gymmet innan det, men visst börjar det närma sig lite? ;)

Dags att gå på bio! Ska bli bättre på att uppdatera men vi glr ju inte mkt annat än att jobba om dagarna så det är inte så intressant, men vänta bara tills vi reser ;D

/Cicci

Bio

Hej hej!

Idag har både jag och Micke varit lediga, så vi har varit på stan och sen en sväng på gymmet. När vi kom hem lagade vi mat, kycklingwok med ris blev det... Nu ska vi snart gå på bio med Emelie och Erik och se going the distance. Hoppas den är bra!

Imorn ska Micke jobba på Maxi, dom ska ha inventering. Jag hade hoppats på att jobba imorn med men det skulle vi inte göra, lite surt för då hade jag nästan velat jobba idag eftersom det är så bra ob på helgerna... Men det var skönt o vara ledig o va med Micke hela dagen också :) Dock har jag gjort av med lite pengar istället för att tjäna några ;) Får bli mkt övertid nästa vecka för att kompensera det :P

Ne ska snart göra mig iordning, blir väl inte så seriöst när vi bara ska på bio men lite fin vill man ju va :)


Carro och jag innan lagfesten ;)

Ha en bra kväll!

/Cicci

Trött

Hej!

Helgen hemma var jätte bra, skönt att träffa familjen och pernilla. vill hem snart igen och träffa alla jag inte hann träffa i helgen. och träffa alla igen.

var o tränade förut med micke, kanske inte skulle gjort det för jag fick lite ont i halsen :/ men men det kanske går över tills imorn. 

idag har erik också sagt upp lägenheten så om 3 månader (sista januari) måste vi vara utflyttade. Känns bra, för nu börjar resan närma sig!

ska snart gå och lägga mig tror jag, skulle va skönt o känna sig utvilad imorn!


Känns inte som det var så länge sen vi fixade ordning lägengeten, det är lika kång tid som vi bott i lägenheten som vi har kvar innan vi flyttar ut.

/Cicci

Alla andra är i Sverige..

Hej!

Idag är det söndag och jag sitter hemma o slappar framför tvn för tillfället. Alla andra är i Sverige så jag har varit helt ensam i lägenheten sen i fredags, känns lite annorlunda.. Jag följde tyvärr inte med till Sverige eftersom jag var tvungen att jobba på Maxi igår. Men ikväll kommer alla tillbaka så då är allt som vanligt igen! :P

Förra helgen var ju mamma, pappa, Eva-Lena och Love här! Var hur kul o mysigt som helst att träffa de! :)
På lördagen tog vi en promenad ner till Aker Brygge och stan för att visa de Oslo, var riktigt härligt väder också så det var väldigt trevligt. I övrigt så åts det en hel del god mat och spelades massa tv-spel mot Love, tyvärr ägde han oss i det mesta! ;)
Här kommer lite bilder från den helgen. :)



Love, Mamma och Eva-Lena.


Pappa, Eva-Lena, Love, Mamma och Jag.


Nere vid Aker Brygge.


En del av kollektivet + Martin (Dannes kompis) som var på besök i början av den helgen. Så lägenheten var rikligt befolkad den helgen! :)

Nä nu ska jag försöka göra nån nytta, behöver tvätta och sen ska jag väl åka och träna också, inte jätte peppad på det idag.. :P

Hoppas ni haft en bra helg!

/Micke

I Linghem

Hej!

Hoppas allt är bra med er! Jag är hemma i Linghem och hälsar på :) Hur mysigt som hellst, dock blev jag förkyld på vägen hem för att bussen var så jävla kall :( Men det är inte så farligt ändå! I fredags var jag med Pernilla, hon är så himla fin med sin lilla mage (hon är gravid)... Blir fan avudsjuk :P hehe. Men det dröjer några år till så ni kan va lugna ;)

Jag och Pernilla satt o pratade massor sen bestämde vi oss för att gå en promenad i spåret, det var jätte mysigt att träffa henne. Har saknat såå mkt när jag är i Oslo. Sen på eftermiddagen åkte jag o Carro in till stan för att kolla lite på kläder, mamma skulle också följt med men valde att stanna hemma då hon slutade senare än vad hon hoppats... Jag hittade iaf ett par jeans (cheap monday) ett par mörkblå blev det :) Och en svart body från Gina. 

Idag har vi varit och hälsar på söta mormor i Ringarum! Nu ska jag snart börja göra mig iordning för lagfesten som börjar kl 18. Då ska jag ha mina nya kläder :P hehe.

Ska säga till Micke så han skriver om förra helgen snart också! :P Imorn kl 14 åker jag tillbaka mot Oslo :( Blandade känslor, men jag saknar ju Micke så därför vill jag tillbaka. Annars hade jag inte velat :P

Ha en bra kväll!


/Cicci

ångest

hej.

i helgen var Mickes föräldrar, syster och systerson här. det var hur mysigt som hellst. vad vi gjorde och så får micke skriva om, han har även bilder på sin datorn som han får lägga ut när han har lust att blogga.

har ångest för att det inte är så långt kvar tills vi ska åka. eller egentligen skulle jag vilja åka imorn men inte som jag ser ut nu. känns tungt som fan med tanke på hur mkt jag måste träna och äta nyttigt om jag ens ska kunna gå i bikini i februari. fy fan, men micke får peppa mig. idag känns det bara tungt :/

idag var det ingen övertid på jobbet, känndes skönt att gå hem utan dåligt samvete :P

vet inte vad jag ska göra nu, skulle behöva springa elller nått men har ingen lust. så det blir väl sitta framför tv:n tills micke slutar vid 21.

hade bra!

/cicci

10.10.10

Hej!

Dagen har varit bra än så länge, har sovit ut och tränat. Nu här även alla hjälpts åt att städa så nu är lägenheten fin igen :)

Nu ska vi laga mat, idag blir det kyckling med wokgrönsaker och spagetti. Ska även göra så det räcker till matlådor. Sen blir det kanske att se en film innan det är dags för sängen!

Nästa helg får vi storbesök här :D Då kommer Britt och Helge (Mickes föräldrar), Eva-Lena (Mickes syster) Love och kanske Lina (Eva-Lenas barn). Ska bli jätte kul att alla kommer hit och hälsar på oss :D
Och så kommer även en kompis till Danne hit så det blir fullt hus!

Nu har vi även en nedräkning här på bloggen. Uppe till höger ;) Nedräkningen är alltså tills vi ska ut o resa. 119 dagar kvar idag!

Ne dags att laga mat. Ha en bra söndagskväll :D

/Cicci

Grattis pappa :D

Grattis pappa :) Älskar dig! Hoppas födelsedagen varit bra!




69 timmar

Hej. Äntligen har jag helg :) Har jobbat 69 timmar denna vecka, jobbade även idag för att vi hade så mkt att göra. På måndag skulle det också vara övertid, eller 3-4 dagar nästa vecka. Men jag ska nog bara jobba 2 eller 3, kan inte på fredag iaf för då kommer ju Mickes föräldrar och hälsar på :) Längtar!

Nu vill jag att Micke ska sluta också så at vi kan träffas lite, har inte blivit alls mkt i vecka pga allt jobb... Men det blir ju mkt pengar iaf så det kommer vara värt senare, är inte så trött heller har bara ont i händerna. Har även blivit erbjuden jobb på dhl/cuveco där jag var bara 3 dagar och hjälpte till. De vill att jag jobbar november och december där, jag har inte riktigt bestämt mig än då jag funderar på om det kommer bli för tungt. Har till den 20onde på mig att bestämma mig iaf...

Ikväll blir det bara lugnt, vi ska laga mat med Emelie, Erik och Victor senare, denna gång blir det köttfärspaj :) Ska försöka fixa en nedräkning tills vi reser också, får se om det blir på bloggen eller inte!

/Cicci

05.10.2010

Hej!

Har precis kommit hem från gymmet.. riktigt skönt att kunna träna igen! Har inte blivit någon träning på drygt en vecka då jag varit förkyld, så jäkla segt. Känns direkt att man inte tränat på ett tag.. Men nu ska man väl förhoppningsvis hålla sig frisk ett bra tag! peppar, peppar....

Har börjat lite på mitt nya vaktmästar jobb nu.. eller rättare sagt så jobbar jag både med det och med radonmätningsjobbet, typ varannan dag. Men är snart klar med radonmätningarna så då blir det vaktmästare på heltid, kommer ha typ 20 st dagis som jag tar hand om. Tror jag kommer trivas! :) Får ju förhoppningsvis anställning direkt via ISS istället för via Jobzone vilket skulle innebära ett lönelyft :P

Cicci är på jobbet, hon jobbar egentligen 07-15 men har jobbat över till kl 20 både igår och idag. Hon är så duktig! :) Men samtidigt så vet hon inte hur länge det här jobbet varar så det är bara att försöka visa framfötterna och hoppas på det bästa! :)

Nu ska jag ta och äta lite mat! Förresten så är resan inte bara bokad nu utan även betald! :) Så nu är man betydligt fattigare men har något riktigt roligt att se fram emot :D

Ha det bra!

/Micke

...


SAKNAR!!!!

Bilder

Här är Mickes födelsedag i bilder, han får berätta om den själv senare :)









/Cicci

Jobbat med Micke :)

Hej.

Idag har jag varit med Micke hela dagen på hans jobb. Fick reda på i onsdags att jag inte fick förlängt på DHL, sista dagen var igår... Blev as ledsen, för jag trivdes och så. Men som vanligt sa Micke att det skulle lösa sig, och som vanligt har han rätt :) hehe.

Så nu ska jag tillbaka till det DHL där jag började i somras. Men nu ska jag plocka choklad... När jag jobbade där förut var det iaf ganska mkt övertid så får hoppas på det nu med. Ska jobba 7.30-15.30 iaf.

Imorn fyller Micke 25! Glöm inte gratta honom då :D Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det kommer bli bra iaf!

Ha en bra helg!

/Cicci

RSS 2.0