Gott nytt år






Hoppas ni haft ett underbart 2010 och att 2011 blir ett minst lika bra år.

Kramar

/Cicci och Micke

Sista dagen på 2010

Godmorgon! 
 
Gick nyss upp efter en skön sovmorgon. Micke skulle åka och jobba en sväng nu så han får betalt för idag också. Vissa har det bra och kan göra så ;) Själv är jag ledig idag vilket känns jätte skönt. Har inte så mkt planerat nu på dagen mer än att städa iordning, handla lite mat och ta det lugnt. Funderade på om jag ska sola, men har bara 6 ggr kvar på solkortet och vill vara lite förberädd när vi åker så väntar nog en vecka :)

Nu kom Micke tillbaka och sa att alla dagis var stängda. Hehe. Det är ju trots allt nyår!

Kvällens planer är 3 rätters med emelie och erik, sen är vi bjudna på fest hos albin. får se om vi tar oss dit eller om vi blir kvar hemma... Till förrätt blir det creps, huvudrätt blir fläskfilé med klyftpotatis och kantarellsås och till efterrätt blir det äppelpaj eller bärpaj med vaniljsås :) Det nya året kommer skålas in med asti :)

/Cicci

Drömmer mig bort

Har precis ätit mat, sitter och slappar i soffan nu. Hyresvärden var här förut och vi fick som sagt en ny spis. Mkt nyare än förut så det blev fint! Hon ville även ha med sig lite möbler som hon hade lånat ut till oss tidigare, så nu blev vi av med lite. Gör ingenting då det inte var nått viktigt...

Drömmer mig bort till värmen, ska bli underbart att slippa frysa :) Blir en väldigt lång sommar eftersom vi kommer hem i slutet på maj då det börjar bli varmt här också! Riktigt nice...

Känns även skönt att man kan säga att man jobbat sista dagen för i år :P

Ha en bra kväll!



/Cc


Hockey ikväll

Hej hej!

Har fått helg nu, är ledig imorn. Ska bli riktigt skönt med långhelg igen, blir nästan lite bortskämd ;) Men kan nog behöva det för sen blir det jobb 11 dagar i rad, jobbar hela nästa helg. 8-20 både på lördagen och söndagen... Kommer bli tungt... Men sen får jag ju åka hem till Linköping så ska nog klara det :D

Ikväll spelar juniorkronerna match, tror det var mot Tjeckien klockan 21. Så det ska vi kolla på. Orkade inte åka och träna efter jobbet, var en snabbis på stan istället. Köpte resekuddar (uppblåsbara) hoppas dom duger! Har inget att göra nu så funderar på om jag ska orka ta mig till gymmet för lite konditionsträning. Men får se hur det blir med den saken... Tråkigt att träna själv också, Micke jobbar på Maxi.

Ska fixa nått att käka så kanske jag får lite ork sen :)

Nu kom hyresvärden, vi fick ny spis!

/Cicci

duschen nästa!

Skulle bara meddela att maten blev jätte god, tack mamma och pappa för tips och hjälp ;) Jag var ganska duktig tycker jag själv :P haha. Ne ska hoppa in i duschen nu :D

/Cicci

Betydelsefulla siffror

Hej!

Hoppas allt är bra med er alla! Har tänkt att uppdatera er lite om vad vi ska ha för oss den sista månaden innan resan :)

Kan börja med att berätta att det är:

♦ 39 dagar kvar till avresa, 7 februari
♣ 20 jobbdagar
♦ 32 dagar tills vi flyttar ut och åker hem till Linköping

Övriga planer:

♣ En hemresa till linköping den 13onde- 16onde januari

Sen har vi massor småsaker att fixa också, som visum till Thailand och lite småsaker att köpa.

Nu ska jag snart laga mat, idag blir det ryggbiff med ris och kantarellsås :) Ska göra sallad till också tänkte jag! Hoppas jag lyckas :)

Ha en bra kväll!

/Cicci


Glömde den bästa bilden!


På världens bästa mormor :) Älskar dig!

Julen 2010

Hade inget att göra så lade in bilderna på datorn! Här kommer lite bilder från våran julafton!


Fåglarna hade fått ny mat på julafton :)


Unni skruttan var julfin :D


Bästa Unni!


All julmat :)


Alla samlade :)


Familjen Johnsson -Andreas som är på resande fot! Morbror Bengt-Göran, Eva, Robert och Sofie.


Jag och Sofie :)


Micke önskar god jul till sin mamma och pappa :)


Mamma fixar gröten!

Det var några bilder från julafton, Micke har fler bilder på sin kamera som jag hoppas han kommer lägga upp under veckan ;)

Danne fyllde ju år innan jul så vi ska fira han lite nu, eller det blir pressentöppning strax när Micke kommer hem!

Funderar på om jag är ledig på fredag, Danne och Emelie är lediga, Erik jobbar halvdag och Micke jobbar. Skulle va skönt att vara ledig men mer pengar om jag jobbar... Vi får se helt enkelt ;D

/Cicci


Oslo igen!

Jaa då var vi tillbaka i Oslo och har jobbat första dagen för denna vecka! Det har gått bra, verkar inte vara så mkt på jobbet i veckan vilket känns ganska skönt såhär i mellandagarna. Skulle dock göra ganska mkt för att få en fungerande tv. Ska kolla om det finns nån på finn.no som skänks bort ;) En månad utan tv klarar jag aldrig. Inte när det är vinterstudion nästan varje helg :P

Sitter med nya datorn nu så tyvärr blir det inga bilder från julhelgen idag, ska försöka orka fixa det imorn eller på onsdag. Micke jobbar på Maxi idag till 21 sen skulle han förbi gymmet och köra kondition. Jag har redan hunnit med träningen för dagen, ingen övertid så jag åkte till gymmet efter jobbet. Idag blev det mage, lite axlar, ljumskar, höfter och kondition dock bara en övning var på allt utom magen :)

Nu sitter jag och väntar på att få duscha, upptaget för tillfället. Men så är det att bo i kollektiv ;) Nedå det fungerar faktiskt väldigt bra att bo som vi gör! Trivs faktiskt jätte bra även om man bara vill hem nu!

Bilder kommer som sagt senare :) Är supernöjd med min nya fina lilla dator! Den är asnice!


Finns i 4 fina färger, jag valde den rosa :D


Närmare bild på den :) Hur fin som hellst!

/Cicci

På väg hem.

Hej hej!

Hoppas ni har haft en jätte bra jul :) Det ar vi, på julafton var vi som sagt hemma i Linghem. Åt massor god julmat, spelade julklappsspelet osv. Igår var vi på net on net 3 gånger, den tredje gången köpte jag mig en mini pc :) Den blir nog toppen på resan.

Nu är vi iaf på bussen hem till Oslo igen, känns alltid lika tråkigt. Men nu är det ju inte så långt kvar till resan så det känns ändå lite lättare :)

Ha det bra!

/Cicci

Dan före dan!

Hej!

Idag åker vi äntligen hem till Linghem för att fira jul! Ska bli underbart att få komma hem lite :) Hoppas hoppas att tåget inte är allt för mkt försenat. Men det känns som att det kommer vara inställt så att vi får åka buss eller liknande...

Har varit och solat en snabbis och nyss ätit frukost, blev havregrynsgröt denna morgon! Risgrynsgröten käkade vi upp igår :P Det var jätte gott! förhoppningsvis kan jag äta julmaten imorn annars får det bli risgrynsgröt... Men jag ska nog få i mig julmaten, det ska gå!

Jag ska göra mig lite julfin innan vi åker hem, raka benen och ta ett bad :) Men innan det ska jag försöka plocka iordning i lägenheten lite grand så det ser hyffsat ut när vi kommer tillbaka på söndag! 15.49 ska tåget gå, önska oss lycka till! :)

God jul på er alla!



/Cicci

tomtegröt!

Hej!

Ska gå ner till affären och kolla om dom har tomtegröt. Det kan jag nog äta iaf! :D Haha. Fick en starkare värktablett av Viktor förut, tyvärr hjälpte den inte mer än dom andra... Blir ingen träning idag heller men tänkte gå ner och sola en snabbis efter jag har ätit.

Ha det bra!

Snälla tand bli bra!!!

Hej!

Just nu känns tanden lite bättre, eller värktabletterna hjälper iaf lite bättre så förhopppningsvis är den lite bättre? Blir iaf hemma från jobbet idag och imorgon för att kunna bli helt bra tills julafton. Har precis käkat lite frukost och ska snart kolla på en film eller nått.

Dagens planer är i övrigt att sola och kanske träna beroende på hur tanden mår! Måste även börja packa tills hemresan imorn!

/Cc

Hej igen!

Ringde tandläkaren i Linghem för en stund sen och pratade lite med dom, fick numret till jourhavande randläkare eftersom det i Linghem inte har öppet över jul. Så om det inte var bättre när jag kom hem skulle jag ringa tillbaka så skulle dom fixa en tid då :)

Fick iaf tips att gå till apoteket och köpa hexident, nått slags bakteriedödande munskölj. Och sen en lite tandborste, en sån med bara några strån typ :P Så det har jag gjort nu. Skulle skölja och borsta med det 2-3 ggr om dagen så kunde det hjälpa! Så hoppas på det!

Jaja nu ska jag vila lite och se på nån film!

/Cicci

Hemma idag

Hej! Tanden är inte bättre, vaknade 04.00 och fick gå upp o ta värktabletter. Sen ringde jag jobbet runt 7 och somnade sedan o till halv 9. Då tog jag en dusch och sen var det dags för värktabletter igen... Gick ner till affären och köpte yoghurt. Har en känsla av att det blir det och soppa tills tanden är bättre. Hoppas hoppas hoppas att den är bättre till julafton annars blir jag ledsen, för då blir det inte mkt julmat. Eller iofs det kanske går, men det kommer ta sjukt lång tid att få i sig allt :P

Idag ska jag nog inte göra så mkt, skulle vilja träna men får se hur ont tanden gör sen. Skulle även behöva köpa julklappar så en sväng på stan kanske det kan bli innan träningen i såna fall.

Ska kolla om Micke har nån film på datorn som jag kan se eftersom tv:n vägrar fungera.


Bild från förra julen, inte alla som har två tomtar som kom med häst och släde ;) Malin och Albin till höger!

På torsdag åker vi som sagt med tåget mot Linköping. Kommer säkert bli sjukt försenat. Men m3n nån gång kommer vi säkert fram!

/Cicci

visdomstand :(

fan min visdomstand håller på att växa eller nått, det gör så jävla ont. Har pinat mig igenom hela jobbdagen. Om det inte är bättre imorn är jag hemma. Värktabletter hjälper lite, men inte tillräckligt.

Micke jobbar på Maxi idag så ska väl bara slappa. Tv:n har lagt av helt också den vägrar starta :( blir segt om den inte ska funka nu sista månaden...

På torsdag åker vi hem till Linghem. Får se om jag kan jobba innan dess!

/Cicci

back in Oslo...

Hej hej!

Helgen i Örebro var underbar! Var jätte kul att träffa alla! Tack Linda och Pierre för boende, trevligt sällskap och jätte god mat! Linda vi vill ha receptet på det vi åt på lördagen :D

Nu har vi jobbat två dagar av den här veckan. Bara 3 kvar sen är det helg igen, sen 4 dagar sen dags att åka hem till Linghem och fira jul :) Måste fixa julklappar i helgen :D

Nu kollar vi på film, Salt. Jag och Micke har redan sett den, men går säkert kolla lite på igen! Emelie var snäll och köpte en backpacking ryggsäck till mig i helgen så den har jag fått nu. Ska proppa den full med grejer som ska hem till jul. Saker jag klarar mig utan sista månaden...

Vi tog inga kort i helgen alls, hade inte en tanke på det även om både jag och Micke hade med oss kamra.

Tack för en toppenhelg!

/Cicci

Örebro i helgen!

Hej!

Nu var det ett tag sen jag skrev här.. har väl inte riktigt haft ork antar jag, har jobbat ganska mycket på Maxi plus att jag försökt träna mer eller mindre varje lediga stund man har också.. så det blir inte mycket annat än att jobba, träna, äta, sova.. Men som sagt börjar det närma sig vår avresa nu :D känns iaf som det börjar komma väldigt nära.. speciellt med tanke på att den resterande tiden är ganska fullspäckad av saker som måste fixas och saker vi ska göra. Ska bli så sjukt underbart med en riktigt lång härlig semester! Känns som vi kommer va värda det efter allt jobbande här borta..

I helgen ska vi till Örebro och hälsa på alla! :) (som Cicci säkert redan skrivit)
Mamma och pappa är där så vi passar på att åka dit då, troligtvis sista gången vi träffar de innan resan.. Vi kommer att bo hos Linda och Pierre i deras nya hus :) ska bli kul att se hur de bor!
I övrigt i helgen är det väl inget planerat vad jag vet.. Kanske försöka titta på lite julklappar när vi ändå är i Sverige, försöka få nån vänlig själ att klippa mig ;) och sen skulle jag nog vilja se en eventuell vm final i innebandy imorn kl 15. I övrigt blir det mest att umgås med nära och kära :)

Vi åker härifrån Oslo vid kl 16 så det är några timmar kvar.. Nu ska jag ta och äta lite lunch!

Ha en trevlig helg!

/Micke

60 dagar!

Nu börjar det verkligen närma sig, haha. Kanske inte ni tycker men vi som väntat 5 månader tycker att 2 månader känns ganska lite (eller jag iaf, Micke vet jag inte). Hela december har vi fullt upp så det kommer säkert gå jätte fort... Januari ska Micke skriva nån tenta så då blir det iaf en sväng hem. Sen sista veckan i januari flyttar vi hem och blir hemma i Linköping en vecka innan vi åker.

Jag funderar på att ha ett good bye party innan vi åker, isf blir det den 4:e februari, fredagen innan vi åker. Vad tycker ni om det?

Imorse vaknade jag med huvudvärk igen, har haft ont i huvudet hela dagen så det blev ingen träning idag :( Pallar inte bli sjuk igen... Hoppas jag kan träna imorn iaf...

I helgen åker vi till Örebro :) Ska träffa svärföräldrarna och några av Mickes syskon och barn :) Kommer bli supermysigt. Förmodligen blir det sista gången vi hinner ses innan vi åker iväg på våran resa...

Nu ska jag vila lite så jag mår bra imorn igen :)

Ha det toppen!

/Cecilia

tråkigt!

Hah märks att jag inte har ett piss att göra när jag skriver här hela tiden :P Har iaf tvättat lite och lagat mat till Micke. Och till matlådor också så klart. Började fundera lite på vad jag ska köpa i julklapp till alla. Micke har jag inte en aning om vad jag ska köpa, syrran vet jag om det finns kvar, måste kolla det nu i veckan :) Mamma och pappa vet jag inte heller... Har lite att klura på, vill dock inte lägga så mkt pengar på julklappar för vi åker ju iväg snart :)  Men nått litet ska alla få iaf :D

Ne nu hoppas jag Micke kommer hem snart, vill kolla på nån film :)

/Cicci

Jul i Linghem

Fick nyss ett mail av mamma, hon skrev att vi skulle fira julen i Linghem i år :) har alltid firat hos kusinerna förut men detta år blir det på hemmaplan :) Men självklart kommer kusinerna med familj till oss istället! Kommer bli jätte mysigt!

Nu slutar Micke jobba, han är snart på väg till gymmet för att träna... Jag skulle också vilja träna nu, förhoppningsvis är jag helt frisk imorn och kan göra det då... Denna vecka blir det hårdträning då jag missat massor träning för jag varit sjuk sen i torsdags...

Sitter och kollar lite smått på när Danne spelar Fifa 11, annars gör jag ingenting. tråkigt o va sjuk en hel helg, tiden går så sakta...

/Cicci


mår bättre!

Hej! Idag mår jag bättre, har fortfarande lite ont i huvudet, eller det dunkar mest när jag sätter mig eller ställer mig upp... Men skönt att må bättre iaf så jag kan jobba imorn :) Ska bli skönt att kunna träna igen också. Har inte tränat sen i tisdags tror jag det var.

Micke åkte nyss och jobbade, han jobbar bara 4 timmar men sen skulle han till gymmet och träna också... Själv blir det super lugnt idag också...

Ska kolla vidare på vinterstudion nu :)

/Cicci

Bilder

















massor bilder. bara tog massor olika :)

GRATTIS ERIK

skulle vilja ha lite godis eller nått gott, men orkar inte röra på mig :p Är inte sugen på nått egentligen men nått måste jag äta och nu när jag inte mår bra lutar det åt lite gottis...

Idag fyller Erik år :D GRATTIS!!! Hoppas dagen blir toppen!

/Cicci

sjuk

fan också, är sjuk. ont i huvudet, magen och i kroppen så vet i fan vad det är. Men förhoppninsvis går det snart över. Har pratat med jobzone nu så jag kanske ska börja på en annan avdelning på samma lager, med kläder. inte där jag var förut utan i källaren, vet inte riktigt vad man gör där men hoppas det blir bättre :)

Micke jobbar både idag och imorn, själv ska jag inte göra nått bara försöka bli frisk... Kolla lite på vinterstudion och så.

Ha en bra helg!

/Cicci

66 dagar

Idag är det 66 dagar kvar tills vi reser, 4 veckor kvar på mardrömsjobbet (blir helt förstörd i armarna/handleder) sen i januari blir det att hitta nått annat jobb, typ på dagis tror jag. Men får se hur det blir. Vet inte om jag klarar 4 veckor till då jag har jätte ont och lyfter ca 10 ton per dag och då ska ni veta att dom tycker jag lyfter för lite :/ Blir sjukskrivning eller byte av jobb snart känns det som...

Idag är iaf min lediga dag denna vecka, har inte planerat så mkt. Ska kolla upp lite vad vi behöver för att söka visum och vilka länder vi behöver det till. Förhoppningsvis hinner vi fixa lite till det också :) Sen ska vi gå på stan en snabbis och sen träna efter det. Blir bara kondition för min del och mage. Armarna kan jag inte göra nått med...

Ha en bra dag :)


Världens bästa ♥

/Cicci

RSS 2.0