Jobbhelg!

Eller ja inte riktigt, blir att jobba och fixa i lägenheten.. har lite kvar att måla, städa o fixa. Måste även ut till ikea och handla lampor, porslin och lite andra "måste ha" grejer. Vi skulle även behöva få tag i en säng.. har tittat lite på finn.no (motsvarigheten till blocket), så det blir väl att köpa nåt där. Alternativt att köpa en såndär stor, rejäl luftmadrass på jysk till att börja med. Kan ju faktiskt va bra att ha som extra säng vid nåt tillfälle om någon får för sig att komma på besök. :P

Jobbet har gått bra denna vecka, har dock varit ganska lite att göra..lite segt. Men nästa vecka blir det nog mera då dagiset drar igång "på riktigt".
I veckan var jag inne o handlade lunch på ett stort ica maxi som ligger precis vid jobbet, såg då att de sökte extrapersonal för kvällar o helger. Så jag pratade med hon som var ansvarig och gick dit o lämnade ett CV dagen efter. Sen ringde hon en timme senare och ville att jag skulle komma på intervju på tisdag. Så förhoppningsvis kan jag få jobba lite där vilket innebär extra klirr i kassan ;)

Nu ska vi springa ner o hämta Ciccis dator! :)

Trevlig helg!

//Micke

Flyttar i helgen!

Hej!

Veckan har rullat på som vanligt på jobbet, lite mer än vad det varit tidigare att göra. Men det har gått bra ändå. I förrgår lastade jag av min första lastbil med motviktstruck, innan har jag bara använt plocktrucken (snigeln). Det var kul, och det gick bra. Det var ganska lätta pallar :) En del sittter fast i varandra och är jätte jobbiga att ta ut. Speciellt taco dubbelpallar. Kan lägga in en en bild på hur en sån bil ser ut imorn.  Idag kom det 5 såna bilar, helt sjukt.

I lägenheten går det också bra, vi börjar bli klara nu. Köket är helt klart vilket är skönt för vi ska flytta imorn eller på söndag. Imorn har vi även tänkt försöka hinna måla det sista och städa. Alla färgerna på väggarna har blivit bra, blev riktigt fin färg i både Emelies och Eriks sovrum och i vårat. Danne ska nog ha samma färg som oss och kanske nån fondvägg i sitt rum, det ska vi måla imorn. Sen har vi hallen och lite till att måla.

Nu håller vi på att laga mat, blev jätte sent men det blir i alla fall pommes, ostschnitzlar och bearnaisesås. Gott gott :)

Lägger in några bilder imorn! Ska hämta min dator också för den är lagad nu!

/Cicci

sova

Väntar på att tvätten ska bli klar, sen är det dags att sova. Är hur trött som hellst. Igår kom vi hem halv 12 från lägenheten, så idag åkte vi hem lite tidigare för att laga mat och så. Vi jobbar och målar i lägenheten för fullt så vi har inte mkt tid över.

Nu är tvätten klar, ska hänga upp den och sen SOVA!

/Cicci


Bilder från lägenheten


Jag målar i köket, skönt att få bort den fula färgen!


Emelie har målat skåpsluckorna!

Emelie och Erik målar.


Igår tog vi en paus och gick till aker brygge, där käkade vi på mcd och slappade lite innan det var dags att gå hem och forgtsätta måla.

Nu ska jag sova, kommer bli en lång vecka. Men till helgen hoppas vi kunna flytta in, eller vi måste det då vi inte får hyra denna lägenhet längre.

/Cicci

Trött!

Idag har vi varit i lägenheten och fortsatt med allt fixande.. Har målat det mesta av köksskåp och luckor. Har även målat vardagsrummet! Blir sjukt stor skillnad och riktigt nice :)
Imorn är det jobb igen sen ska vi iväg och handla mera färg m.m. för att sedan åka till lägenheten och fortsätta fixa! Vi kommer nog vara riktigt trötta efter den här veckan men det känns ändå skönt att få så mycket gjort som möjligt när vi inte behöver bo där! Kommer bli riktigt bra iaf :)

Nu har vi precis ätit så vi är mätta o belåtna, därmed är det dags för duschen och sen antagligen slockna om man ska orka upp imorgon!

Hoppas ni haft en bra helg :)

Hörs snart!

/Micke


spacklat och målat

Hej hej! Nu är vi hemma efter att ha varit i nya lägenheten och spacklat och målat hela dagen. Vi började dagen med att åka till Maxbo för att handla allt vi skulle behöva. Vi handlade bland annat färg, spackel, penslar, rollers och massor annat. Allt gick på 3500 nok. Som tur är betalar hon som äger lägenheten allt bara vi har kvitto. Idag spacklade vi i alla rum och målade köksluckor. Skåpsluckorna var aprikosfärgade innan, typ orange. Så det blev stor skillnad bara vi målade dom vita.

Nu ska vi käka (hoppas vi har några matlådor) sen blir det väl o kolla på nån film och sova. Imorn ska vi åka till lägenheten igen för att tvätta alla väggar så att vi kan måla. Vi ska även måla klart alla luckor i köket.

Under veckan som kommer har vi tänkt bli klara med alla rum så att vi kan flytta in till helgen.

Tyvärr kan vi inte lägga in några bilder på datorn just nu för att det krånglar. Hoppas det fungerar bättre imorn.

/Cicci

Kollat på lägenheten!

Idag har vi jobbat som vanligt, efter jobbet åkte vi hem en sväng o slappade. Sen efter en stund åkte vi till vår nya lägenhet och kollade hur den såg ut. Emelie och Erik var där och skrev kontrakt idag så nu är det fixat också :) Nu har vi bara en nyckel till lägenheten men hon som ägen lägenheten skulle trycka upp nya nycklar så att alla får en var. Eller typ 3 olika. Två till dörren och en till porten, sen har dom även finger avtrycks läsare på porten men jag tror inte vi kommer använda den.

Lägenheten såg iaf helt okej ut, vi ska måla om och så så blir den ännu bättre. Hon som äger lägenheten skulle stå för alla kostnader och så. Riktigt bra, så får vi det snyggt! Det är en stor lägenhet med stora sovrum så vi ska nog stå ut med varandra :) Emelie kommer det nog bli jobbigt med ;) haha ne då!

Ne nu ska vi kolla på Offside. Kommer lägga ut före och efter bilder på lägenheten, före bilderna kommer upp imorn eller på söndag.

Idag fick jag försäkringspapprerna på datorn som mamma och pappa skickade så den ska jag lämna in imorn. Imorn ska vi även åka o köpa spackel och färg o allt som behövs till det.

Hade bra!

/Cicci

Lägenhet! :D

Hej!

Idag har vi fått en lägenhet!! :) En 4:a på 102 kvadrat så den är riktigt rymlig. Ganska billig i förhållande till många andra vi tittat på också så det blir nog kanon! Tre månaders uppsägning så vi slipper krånglet med årskontrakt o allt vad d heter.. har ju varit många med sånt!
Jag ringde på lägenheten igår sen gick Danne o Erik på visning idag på dagen. Så det är bara Danne o Erik som sett den än men vi litar på de :P Det kunde tydligen behövas måla väggarna, men vi funderar på att göra det nästa vecka när vi fortfarande kan bo här. Hyresvärden stod för allt material så det kan ju va värt det.
Vi får nyckel senast början på nästa vecka men vi behöver inte betala hyra förrän från augusti så det blir kanon.

Jag och cicci hade planerat att gå på visning på en annan lägenhet idag, när vi fick reda på att vi fått den första lgenheten tänkte vi fortfarande gå ändå. Men vädergudarna ville annorlunda, himlen fullkomligt öppnade sig och vägarna blev till floder på typ 10 min! Så vi vände ganska snabbt.. haha!
Vände gjorde även vädret för nu är det klar blå himmel.. konstigt :S



Nere vid busshållplatsen när vi bestämde oss för att vända. :P

ha det bra!

Bilder från nya lägenheten kommer väl nästa vecka :)

/Micke

veckorna går

Hej hej! Nu har vi jobbat två veckor. Allt går fortfarande bra på jobbet och igår pajade jag min första vinflaska, sån tur var blev ingen arg :P Men jag skulle vilja jobba övertid, finns typ inte möjlighet att göra det som det ser ut nu. Vet inte om jag ska fortsätta jobba där om jag får förlängt, ska kolla runt lite innan sista augusti om jag kan hitta något jobb där jag tjänar lite mer och kan få jobba övertid.

I helgen var vi i sverige och handlade mat och lite cider och öl. Det mesta är svindyrt här så det lönar sig att åka hem för att handla ibland, det är ju bara 10 mil till gränsen.

Lägenhetssökandet går sådär, men idag hittade vi en 5:a som var hur fräsch som hellst som det bara var 3  månaders uppsägningstid på. Vi skulle få reda på om vi får den innan helgen. Så vi håller alla tummar och tår och hoppas att ni som läser också gör det :D hehe.

Nu ska jag och Micke lägga oss i sängen och kolla på en film! Igår firade vi 3 år tillsammans :D

/Cicci

Bilder från jobbet!

Hej!

Nu är det snart helg igen, denna vecka har gått sjukt fort!
Allt går bra på jobbet och jag trivs bra, är lagom mycket att göra så det inte blir segt men ändå inte behöver jbba ihjäl sig. Idag fick jag reda på att jag garanterat har jobb nästa månad också, kanske enda fram till årskiftet. :)
Som det lät på chefen skulle jag nog kanske va kvar där jag är nu och han som har semester, som jag jobbar för nu, skulle få jobba på nåt annat ställe. Från början var det tänkt tvärtom, frågan är hur nöjd han blir som jobbat där när han kommer tillbaka från semestern isf! :P haha.

Här kommer iaf lite bilder som jag lovade typ förra veckan. :)




Framsidan av Margarinfabriken, dagiset heter så. Har tydlign varit en margarinfabrik tidigare.



Baksidan, från den sida lekparken ligger på.





En bild över lekparken från 4:de våningen. Fick dock inte med hela..

Kan ju bara säga att om man väl gått på dagis här kan man aldrig byta, är som ett himmelrike om man är en liten knodd! :D

/Micke

snart helg igen!

Hej!

Nu är det snart helg igen, skönt! Jobbet går bra och så, jag börjar få lite mer koll på allt! Förutom att jobba har vi kollat på lägenheter. Ska kolla på en till imorn, hoppas vi får nån snart. Börjar inte bli så långt kvar till 1 augusti.

Micke skulle skriva så det är bäst jag inte skriver nått som han tänkt skriva.

Ha det bra!

/Cicci

Rädd för automatiska truckar!

Hej hej! Idag har jag jobbat igen, men jag har bara kört truck halva dagen. På eftermiddagen fick jag lära mig sköta vägning och mätnig av pallarna, innan de ska in på lagret. Pallarna körs från där vi lastar ut dom till lagret av automatiska truckar. Dessa är asgamla och opålitliga :P Ne men dom fungerar inte riktigt som dom ska ibland så man får hjälpa dom lite så dom inte krockar.

Efter jobbet så gick jag och två jobbarkompisar upp och kollade in gymmet på jobbet. Det var inte så bra men det funkar iaf :) Så jag och en av jobbarkompisarna stannade kvar och tränade lite så imorn har jag förhoppningsvis lite träningsvärk :D

Nu ska jag börja laga mat, är sjukt hungrig!

GRATTIS BÄSTA SYRRAN SOM KOM IN PÅ SJUKSKÖTERSKA UTBILDNINGEN :D

Ha det bra alla!


Fin utsikt på vägen hem! Havet och himlen går ihop så havet syns knappt.

/Cicci

söndag

Hej! Vi har sovit länge och precis käkat frukost. Det är bara jag och Micke som är vakna. Igår var vi i en park som ligger ca 5 minuter härifrån. Vi spelade beach vollyboll, kastade frisbee och slappade. Det var chill. Sen när vi kom hem tog vi det lugnt och lagade sedan mat.

Vi hade bestämt att vi skulle ut så vi gick ner till affären för att köpa groggvirke och öl, dock fick man inte köpa öl efter klockan 6 på lördagar så det blev ingen öl... När vi kom hem igen började vi dricka lite smått och kollade på fotbollen. Efter fotbollen drog jag, Micke och Danne ner till stan. Där blev det cheeseburgare och sen åkte vi och träffade Ruben, en gymnasiekompis till Micke som också bor i Oslo. Vi satt på en pub och drack öl. Vi slapp också betala för ölen! Awsome! Hehe. Så inga pengar spenderades då ;) Bra för oss som sparar!

Idag blir det bara att slappa, självklart ska vi se på VM finalen ikväll. Troligtvis här hemma, men skulle va kul o se den på stan men måste sova direkt efter då det är jobb tidigt imorn igen.


Emelie, Erik och Danne.

Micke diskuterar och argumenterar om något?

Åh vi blir så bra på kort ;)

Ha en bra söndag!

/Cicci


Helg!

Känns faktiskt riktigt skönt även fast jag bara jobbat tre dagar! :P
Från och med måndag är jag ensam vaktmästare på dagiset, ska bli kul tror jag. Känns som det kommer gå bra :) Än så länge har det varit lagom mycket att göra, har haft saker att göra hela tiden men ändå inte behövt jobba ihjäl mig. Fick reda på att dagiset är Oslos största och att det är 300 barn och 55 anställda, så som jag sagt så är det riktigt stort! lägger in bilder i helgen :)

Idag efter jobbet ringde jag på en lägenhet som va ledig från 1 augusti, vi kunde komma på visning en halvtimme senare så vi stack iväg. Han höll tydligen på och visade lägenheten hela eftermiddagen. V tittade på lägenheten och den såg riktigt nice ut, en 4:a på 100 kvadrat. När vi gått därifrån ringde mäklaren 10 minuter senare och sa att han bestämt sig för att låta oss få hyra lägenheten om vi ville. Vi blev lite chockade över att allt gått så fort så vi bad om att få fundera ett par timmar, vi valde sedan att tacka nej pga av att man va tvungen att hyra den minst ett år (man fick dock hyra ut den i andrahand om man ville). Så på typ 1½ timme gick vi från att ringa på lägenheten till att ha fått den, sen ytterligare 2 timmar till att ha tackat nej. Här går det undan!

Hoppas bara att vi får tag i en annan, bättre lägenhet nu bara. Men det verkar ju lite som att norskar är ute i sista sekund när det gäller både att anställa folk och hyra ut lägenheter så det ska nog gå bra! :P

Imorgon blir det förhoppningsvis sol så vi kan bada :)

Trevlig helg!

/Micke

Ska bli skönt med helg!

Skit vad jag inte är van att jobba, så sjukt trött :P Så fort jag kommer hem deckar jag i soffan, men jag är inte ensam för igår sov vi allihopa innan fotbollsmatchen. Men jag trivs på jobbet och tycker det är kul än så länge! Nästa vecka jobbar Veronika dag, ska bli roligt o slippa vara ensam tjej :P hehe. Hon är jätte trevlig och skulle lära mig lite nya uppgifter :)

Vet inte vad vi ska göra ikväll, blir väl antagligen att ta det lugnt. Jag och Micke var nere på SATS nyss och skulle kolla om vi kunde provträna, men man var tvungen att boka en dag innan, så vi ska dit imorn istället. NU sk vi snart käka.

Helg kommer bli skönt, ska SOVA länge och kolla på fotbollen nere på stan! På söndag om det är fint väder kanske vi ska ut till nån ö och bada.

Hade

/Cicci

Norges slappaste jobb?

Haha nej inte riktigt kanske, men jag kommer nog inte jobba ihjäl mig.. Det visade sig att jag ska vara vaktmästare på ett jätte(!) stort dagis som är helt nybyggt. Eller rättare sagt så är det inte ens klart än så vissa delar är typ byggplats fortfarande. Han som jobbar som vaktmästare ska på semester två veckor från nästa vecka så då ska jag ta över. Sen vet jag inte vad det blir, men det lät som att jag skulle få jobba minst en månad iaf.

Arbetsuppgifterna består typ av att kontrollera lekplatsen varje dag så att den är hel o säker, sen vet jag att jag ska trimma bort lite buskar, hänga upp några tavlor och whiteboardtavlor. Men vad det lät som, och det intrycket jag fick, var att det kommer vara väldigt lugnt mellan åt. Hoppas inte det blir segt bara.

Nä nu ska jag titta vidare på fotbollen!

/Micke 

Bilder från jobbet

Nu har jag jobbat två dagar, idag var det mkt mindre lastbilar som kom in. Vi satt över en timme på morgonen och väntade på den första! Ganska skönt att det inte var så stressigt idag när man är ny på jobbet.

Jag och Micke har nyss käkat, idag blev det pasta och köttfärssås. Ikväll ska vi kolla på fotbollen,  en stund på dan funderade jag på om vi skulle åkt ner till stan och kollat men jag är för trött. Inte van att jobba :P heh.


Trucken, jag står på och tar kortet. Ser lite konstig ut.

Hit kommer alla lastbilar som vi ska lasta av.

Sen ställer vi upp dom på rader så att dom automatiska truckarna kan hämta dom och köra dom till vägning och mätning och sedan vidare in till lagret.

/Cicci

Första dagen på jobbet

Idag har jag jobbat fösta dagen! När jag kom dit imorse och såg allt fick jag lite panik och undrade hur fan jag skulle kunna klara av allt som mina arbetskamrater höll på med... Men men. Jag fick börja med att fixa ett passerkort så att jag tar mig in och ut från jobbet. Efter det åkte vi ner U6 (U=underground 6= våningar). Där gick vi längst ner i lagret och jag fick en plocktruck och sen lämnade min chef mig där för att träna på tompall ;) Efter en stud kom en jätte trevlig tjej som hade jobbat där länge. Hon gav mig några tips och visade mig runt på lagret. Sjukt stort var det :P

Sen efter visningen gick jag tillbaka och tränade lite till. Sen fick jag börja köra pallar med vin till andra sidan lagret, de skulle köras vidare nån annan stans. När det var klart var det tydligen dags för mig att åka på en lastil med trucken första gången. Jag trodde det skulle vara svårt men det gick ganska bra :) Sen under dagen lastade jag och arbetskamraterna av många lastbilar!

Det var min fösta dag. Nu första veckan kommer jag enbart lasta av lastbilar, sen kommer jag få testa lite annat men kommer inte ihåg riktigt vad det var :P Mycket o ta in första dagen men det löser sig nog!



Skulle ta ett kort på jobbkläderna när jag väntade på bussen hem! Byxorna och skorna syns ju iaf.


Lycka till på jobbet imorn älskling! :D

Ha det bra och glöm inte kommentera!

/Cicci

Jobb!

Hej!

Idag har även jag fått jobb! :) Inte som truckförare eller på lager dock, utan som vaktmästare. Ska typ åka runt o bta lampor, hänga upp tavlor, borra nåt hål, klippa lite gräs.. haha. Känns ganska soft faktiskt och tjänar ganska bra också.. Vet dock inte hur länge det blir men det återstår att se! Börjar imorgon så det är bara att börja ladda! ;)

Så efter två vardagar i Norge har samtliga fått jobb, riktigt bra facit. Erik och Emelie jobbade första dagen (eller natten) som var, dock med blandade känslor om sina arbetsuppgifter :P De jobbar ute på cocacolas fabrik så de får iaf dricka gratis cola under arbetsdagen, tandläkaren nästa! ;)
Cicci jobbade också första dagen idag, hon har fått köra truck hela dagen och är, som det verkar, ganska nöjd med sitt jobb! Det känns bra! :)

Ikväll ska vi titta på fotbollen och gå och lägga oss hyffsat tidigt, återkommer imorgon med en uppdatering om hur jag upplevt min första arbetsdag. Om den var okej eller om jag fått göra allt skitgöra :P haha.

ha d!

/Micke

Intervjudagen

Hej hej! Vi har pecis ätit och gått o kollat vart min buss till jobbet går imorn. Jag fick det jobbet som typ redan var klart att jag skulle jobba på. Det är på DHL, ska lasta av lastbilar! Men första veckan hoppas jag att jag bara få gå bredvid och kolla och kanske bara få köra lite. Känner att jag behöver lite tips och trix ;) Men pappa har iaf gett mig några :)

Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt. Kanske ska kolla på nån film eller så!

/Cicci

Fler bilder


Vid centralstationen.

Vid centralstationen.

Micke på Raddison i väntan på Emelie som tappade plånboken i toan :P haha.

Vi var på Raddison och åkte glashiss :) sjukt högt!

/Cicci

Kollat in stan och gym!

Nu är vi hemma i lägenheten igen. Vi har varit nere på stan där vi kollade in vart vi ska på intervjuer imorn. Jag vet vart jag ska först sen ska jag till andra sidan av stan, dit orkade jag inte åka o kolla in idag så jag hoppas jag hittar imorn. Men det ska nog inte vara så svårt.

Vi var och provträna på elixia nyss, jag och micke. Danne banga ;) men förhoppningsvis hänger han väl på nån annan dag. Ska försöka få med Emelie och Erik också! hehe. Men fan va dyrt det var att gymma där. Ska kolla in några andra gym i veckan och hoppas på att vi hittar något billigare.

Lägger in några bilder från stan idag!


Emelie :)

Precis vid Karl Johan.

Ska käka nu, lägger in mer bilder senare :)

/Cicci


Andra dagen i vårt kära grannland.

Hej!

Nu är vi som sagt på plats i Oslo, har sovit första natten i lägenheten och allt känns bra! :)
Nu på morgonen har jag och Cicci varit ute o gått en sväng innan frukosten.. Vi gick ävn förbi två av gymmen som ligger en lten bit från lägenheten, det ena var öppet så vi gick in o tittade lite. Elixia hette det, var grymt fräscht och stort, skulle vara riktigt nice att träna där! Men tyvärr så var det väldigt(!) dyrt.. Vi vill ju bara köpa ett mnadskort nu eftersom vi inte vet vart vi kommer att bo sen.. Det kostade 860 nok! drygt 1000 spänn.. känns på tok för dyrt för en månad! Men vi ska iaf dit och träna idag, vi kunde nämligen få provträna en gång. Så ska vi passa på att kolla vad det kosta på det andra gymmet också, det ar ett SATS gym så tyvärr lär det vara ungefär lika dyrt.. Får jaga vidare annars.. Men det skulle va skönt att inte ha allt för långt till gymmet.

Om en stund ska vi ner till centrum och titta lite, Danne skulle försöka hitta nåt som var öppet som hade bonbon godis.. haha!
Sen blir det att träna i eftermiddag, ska försöka få med Danne också. Får se hur det går, men han har ju snackat om att börja träna så vi får se om det är enbart just det, snack alltså. :P

Här kommer lite bilder från första morgonen i lägenheten.



Bilder från frukosten och balkongen.. Bor ju på femte våningen (9 trappor) och ingen hiss! Så vardagsmotionen blir ju iaf omfattande! haha

Ha det bra!

/Micke

Inflyttade

Resan har gått bra och vi har hunnit kolla in stan en snabbis. Nu är vi i lägenheten och har möblerat så att vi ska trivas här nu i en månad. Jag tror det kommer bli toppen, bara man lär sig hitta lite bättre :)

Imorn om det är fint väder ska vi kanske åka ut till nån ö här utanför Oslo. Danne sa att det skulle finnas stränder :) Och att våra busskort skulle gälla för att åka som båtarna också! Toppen.

Nu ska vi käka och sen blir det säkert att kolla fotbollen.

/Cicci

Sista dagen i Sverige

Vet inte riktigt hur det känns, är nervös som fan men det känns kul också. Jag kommer sakna alla här hemma, kompisar, föräldrar, syrran och fotbollslaget. Jag och Micke hade ingen lust att packa förut så vi cyklade bort till Pernilla och solade och badade i hennes pool :)

Sen åkte vi till Ica och köpte köttfärs för att den var billig där. Vi ska åka ner och handla mer sen efter fotbollen. Igår var det grillning med fotbollslaget, det var kul men lite synd att det inte blev senare på Lingheden.

Lägger upp lite bilder från grillningen med laget och från när vi var hos Pernilla idag.


Lagfesten

Lagfesten, alla ser roade ut?

Poolen :D

Lilla Saga har bra balans och trippar över till dom olika flytleksakerna i poolen!

Micke

Pernilla, jag och Saga.

Ne ska skriva ut mitt Cv nu så jag har det till intervjuerna på måndag. Vi åker tidigt imorn så nästa gång jag skriver är jag förmodligen i Oslo. Micke kanske bloggar ikväll eller från mobilen imorn.

Ha det toppen!

/Cicci

Det börjar närma sig!

På lördag åker vi till Oslo, snart dags.. Ska bli roligt! Känns som att det kommer lösa sig med jobb iaf, Cicci har två intervjuer på måndagen varav den ena har sagt att hon kan börja jobba på tisdagen. Själv har jag en intervju på måndag, en på tisdag och två på onsdag. Får hoppas vi får jobb där man trivs och tjänar bra! :) Vi är ju ändå där för att spara ihop pengar.

Igår var vi hos Pernilla och Simon här i Linghem och grillade. Det var riktigt trevligt med god mat och dricka! :) Vi invigde även deras nyinköpta pool, riktigt kallt än så länge! ;)

Idag är planerna att försöka börja packa lite.. Sen ska jag åka in till stan och träna till att börja med. Cicci ska på avslutning med fotbollen, de ska först bada sen grilla o festa. Själv vet jag inte vad som händer ikväll, antingen blir det väl att vara här och ta det lugnt o söka lite fler jobb. Annars kanske jag åker in till stan o festar lite jag med, Johan (han som hyr vår lägenhet) tyckte att jag skulle komma in o festa så får se hur det blir.

Imorgon ska vi väl packa det sista och så tror jag att vi ska åka och handla lite mat som ska med till Norge.

ha det bra!


RSS 2.0