Slappis dag!

Hej!

Idag har vi haft en riktig slappardag. Har inte gjort mkt alls. Oslo maraton var idag och det gick förbi precis utanför oss så vi gick ut och kollade en sväng förut. Nu ska vi snart laga lite mat, börjar bli hungrig. Ikväll bliv det att sova ganska tidigt om jag ska orka upp o jobba imorn!

Hoppas eran helg varit bra :)

/Cicci

Lördag

Hej hej!

Det känns sjukt bra att resan typ är bokad, ska bara få det bekräftat av Kilroy så det blir förhoppninsvis helt klart på måndag. Fy fan vad jag längtar, kommer bli så jävla underbart :D

Jag har fått lära mig att plocka sprit på jobbet, det kommer vara högsäsong på sprit över jul och nyår och vinmonopolen (systembolagen) börjar redan dra in beställningar. Så förhoppningssvis kommer jag ha jobb tills efter nyår med mycket övertid :) Det är ganska tungt och så men det ska nog gå bra, jag fick possitiva kommentarer av chefen på den avdelningen, att jag lär mig fort och är redan ganska snabb på att packa pallar. Han sa till och med att han funderade på att anställa mig fast. Men vi får se hur det blir med det. På måndag ska jag iaf börja jobba 7. Tror jag slutar 15 men dom som jobbar där sa att det alltid brukar vara övertid till 20 på måndagar och tisdagar så vi får se.

Idag jobbar Micke och jag ska passa på att åka in till stan och fixa pressenter och så tills han fyller 25 nästa lördag :) Vet inte riktigt vad vi kommer hitta på då, Johanna (Dannes syrra) och Jakob har utflyttningsfest så vi kanske ska dit, men Micke får bestämma eftersom han fyller år!

Kommer inte ihåg om det var helgen efter eller två helger efter som Mickes föräldrar kommer hit, så då ska vi fira Micke lite till :) Kanske blir att gå ut o äta eller så! Ska bli jätte kul att dom kommer hit iaf :)

Ne ska vänta på att Emelie vaknar och kolla om hon vill följa med ner till stan, eller kanske väcker henne om hon inte vaknar innan tolv :) Emelie och Erik ska också med till Sydafrika, det känns riktigt kul :D

Ha en bra helg!



/Cicci

Det går bra nu! :)

Hej!!

Nu har jag jobbat klart för dagen och nu är det helg! :) tyvärr ska jag jobba på Maxi imorn, men man får tänka på pengarna :)
Idag fick jag reda på att från och med månadsskiftet kommer jag få fast jobb på ISS som vaktmästare! :D
Kommer få en runda med olika fastigheter som jag ska ansvara för (allt från dagis till museeum), en bra sak är att hela rundan är här i närheten där vi bor! Hoppas bara att jag kan ha bilen någonstans i närheten, skulle vara riktigt skönt! :) Förhoppningsvis blir jag anställd direkt av ISS istället för via Jobzone, vilket troligtvis innebär en något högre lön också! Aldrig fel! :D

Vi har även typ bokat vår resa nu! Med största sannolikhet blir det följande upplägg:

Åker till Kapstaden 7/2, där äventyrsresan har sin början 12/2. Den håller sedan på fram till den 9/3 (vissa saker som den innefattar skrev ju Cicci om förut), sedan åker vi från Johannesburg 10/3 till Malaysia, Kuala Lumpur där vi stannar ca 3 dagar och upplever staden för att sedan åka ut till en malaysisk paradisö ca 1,5 vecka. Totalt stannar vi där alltså i ca 2 veckor för att sedan åka vidare till Thailand, Bankok. Där kommer vi troligtvis ta en tur förbi Laos och Kambodja för att sedan ta ett inrikesflyg från Bankok till Phuket och åka runt där till Krabi, Phi Phi, Koh Samui m.m.. Totalt spenderar vi drygt 2 månader i Thailand, vi flyger från Bankok till Arlanda 15/5.

Vi tror att detta blir ett väldigt bra upplägg :) Men det är alltid svårt att veta när man inte gjort något sånt här tidigare! Men det är ju iaf skönt att när vi väl kommer till Thailand kan vi ju bestämma då hur mycket vi orkar åka runt. Känns iaf som lagomt många långa flygningar, visst skulle vi kunnat klämma in Australien, Bali m.m. också, men det känns som man inte vill klämma in på tok för mkt bara för att!

Är det någon som har några förslag på ställen att besöka eller några andra tankar så kommentera gärna!! :D

Nu var det mkt positivt här :) tyvärr så va vår roomie Viktor med om en tråkig sak igår. Han fastnade i spårvagnspåret med framhjulet på cykeln påväg till jobbet, vilket ledde till en otäck krasch som resulterade i 4 stygn på hakan, sönderslagna tänder och två(!) käkfrakturer! Riktig j*vla otur! Men han mår efter omständigheterna bra, han är hemma och kan förhoppningsvis börja jobba i slutet på nästa vecka. Dock så blir det inte helt vanlig kost de närmaste 6-8 veckorna då han inte får anstränga käkarna för mkt.

Hoppas ni får en trevlig helg och att ni har bättre väder hemma än vad det är här!!

/Micke

Cool resa!

Vi var på Kilroy igår och pratade med en som jobbade däe. Han var jätteduktig och gav oss nya ideér :) Vi ska förmodligen åka till Sydafrika på coolaste guidade rundresan i en månad. Vi ska bland annat ut i öken, till Viktoria fallet, tälta, åka sandboard och fyrhjuling. Kommer bli så sjukt kul! Det finns också möjlighet att hoppa fallsrärm och bungy jump, men det ingår inte i priset. Skulle iofs inte vara så dyrt heller så nått av det kanske vi också kommer göra! Dock har vi inte bokat och så än, men förmodligen kommer vi göra det ganska snart.

Efter rundturen där har vi tänkt att åka till Thailand. Får se hur det blir med Australien, vi har inte riktigt bestämt oss än. Men jag längtar som fan! Kommer bli så grymt!

Ha en bra dag!

/Cicci


Stan & träning

Vi ska snart till stan, vi ska bland annat till Kilroy och prata lite med dom om våran resa och se om dom har några tips. Sen ska ju Micke försöka hitta ett par skor också ;D Hoppas det går! Han är lite för kräsen när det gäller skor ;) Hehe.

Efter stan drar vi till gymet och tränar mage och axlar. Ikväll får vi se vad som händer.



/Cicci


Trött och hungrig

Hej!

Nu är jag hemma från jobbet, har varit en seg eftermiddag. Hade typ inget att göra sista två timmarna så jag och några arbetskamrater hittade en tennisboll och började spela lite fotboll med den :P Men det gick inte så bra, bollen försvann under några pallar... Så vi gick tillbaka till att göra ingenting.

När Micke kommer hem ska vi göra toast, kolla på idol och käka chilinötter! ♥ Mysig fredag!

Köpte ju Reebok easytone när vi var i Sverige och dom är riktigt sköna, hoppas dom ger lite extra träning till rumpa, lår och vader också :P

Ne tänkte börja göra toast nu så dom är klara när älsklingen kommer hem. Lägger upp en bild på oss från Tylösand. När vi träffades :) Länge sen det, över 3 år sen...

Funkade tyvärr inte, lägger upp den senare...

/Cicci

Fredag :)

Idag är det fredag, veckan har gått fort! Ska bli skönt med helg... Vi har inte planerat något speciellt så det blir nog en lugn helg! Micke sitter i soffan och kollar på tv just nu, han ska snart upp till jobbet och hämta en ny lista på adresser som han ska till.

Jag ska åka till jobbet om en liten stund. Bussen går 10.54. Är helt död i armarna sen träningen igår så idag kommer det bli jobbigt att trekka kartong... Förhoppninssvis är det inte så mkt, men tyvärr brukar det vara mkt på fredagar...

Nu är det fan höst, ingen värme i luften längre alls :( Ska snart börja virka en mössa, kanske ska ta o börja med det i helgen!

Ne måste packa väskan och så, ni får ha en bra dag och helg!

/Cicci

Väntar på Micke!

Hej hej!

Jag är sjukt trött på kartonger, iaf stora tunga kartonger. Och så är jag trött att få rivsår på armarna av kartongerna... Idag var det ganska mkt att göra på jobbet, dagen började med att jag fick tjockaste bunten papper (en lång lista) där det var ca 150 kartonger som jag skulle hämta. Det tog några timmar...

Efter det fortsatte dagen som vanligt, lite större listor men vi hann ändå klart allt lagom tills vi skulle sluta. Jag vet att jag har jobb till den sista där jag är nu iaf, sen får vi se om jag får förlängt eller inte...

Micke har ju varit på kurs på jobbet om rån, men nu är han iaf på väg hem. Får se om vi orkar se på idol innan vi ska sova eller om vi gör det imorn på morgonen.

Snart är det helg igen iaf, ska bli skönt. Blir nog bara en lugn helg som det känns nu. Ska träna och gå på stan. Skulle vilja köpa nya hörlurar, får ont o ha såna man har i öronen när man har dom länge. Alla lyssnar typ på musik på jobbet... Micke skulle behöva köpa ett par skor också...

 THAILAND!
Längtar tills vi är där igen!

/Cicci

Betalt ledighet...typ..

Hej!

Nu har det varit riktigt dött på jobbet ett par dagar, har avklarat alla ställen som jag ska åka till på listan. Ska få en ny lista men min chef har inte hunnit fixa det ännu.. Så det innebär att jag inte haft sådär jätte mkt att göra. Igår var jag på de sista ställena, sen idag har jag försökt ringa till två ställen som jag måste prata med för att kunna komma in. Dock så har ingen svarat så idag har det varit väldigt lugnt :P Känns lite illa, men samtidigt är det ju inte mitt fel och jag har bett chefen att skynda sig med den nya listan så jag har nåt att göra.. Skulle komma in och hämta den kl 14 imorn så jag antar att det blir rätt lugnt imorn med!

Annars idag så har jag och danne varit iväg på gymet en sväng och nu har vi testat NHL 11 på Xbox en stund, nice! :)
Nu ska jag fixa lite mat för sen är det dags att åka till maxi på en timmes kurs, börjar kl 21.. känns inte så roligt men men..

Måste fundera lite på vad man kan önska sig i födelsedagspresent också, fyller ju 25 om inte allt för lång tid.. :)
Vet inte vad som händer den helgen men är iaf ledig!:D
Mamma och pappa kommer förhoppningsvis hit två helger efter, skulle vara riktigt kul då det var ett tag sen vi träffade de. :)

Ha en trevlig kväll!

/Mikael

Tisdag

Hej!

Blir ett litet snabt inlägg innan jag måste åka till jobbet! Allt rullar på som vanligt med jobb och så. Micke har haft ganska lite o göra nu måndag och tisdag men han jobbar på Mixi båda dagarna så det är nog bara skönt för han :)
Ikväll ska vi bara kolla på idol och sen sova. Imorn måste jag upp ganska tidigt och träna :)

Ha en bra dag!

/Cicci

söndag

Hej!

Nu är det söndag, jag och Micke har precis varit och tränat! Idag blev det axlar, mage och ben. Sjukt jobbigt! Är helt slut ;) Så i morgon lär jag ha fetaste träningsvärken!

Nu är det bara ca 4,5 månad kvar tills vi ska ut och resa, kollade lite och läste om Australien, Thailand och Bali. Det är dit vi här tänkt att åka än så länge. Funderar på att boka flygbiljetter och så, sen kan man kolla efteråt vart vi ska resa runt i de olika länderna. Men vi får se hur vi gör, skulle behöva prata med typ Kilroy eller något resebolag och se vad dom tror blir billigast med flygbiljetter och så. Om det är någon som har koll är det bara kommentera :) Skulle vara jätte snällt!

Nu håller vi på och tvättar och så. Ska snart göra Tacos :D Hur gott som hellst! Nästa helg ska vi prova på någon stek som vi fick av mamma och pappa :) Och sen kantarellsås till! Fick ju massor kantareller också!


Denna bild skickade pappa till mig förra svampsäsongen. Mkt kantareller!

Ha en bra söndag!

Nån som har koll på Thailand, Bali eller Australien får gärna kommentera! Resmål i landet, roliga aktiviteter osv.

/Cicci

Sweden

Hej!

Jag, Danne, Viktor, Emelie och Erik har varit i Sverige en sväng och handlat. Jag köpte lite mat, pressent till Micke och ett par reebook easytone och ett par träningsbyxor till mig.

Nu har Emelie precis hjälpt mig att tona håret, var trött på utväxten i det blonda så det blev en ljusbrun färg typ. Får se hur det blir :)

Micke jobbar till 20.00 sen ska vi träna lite, efter det blir det en film och några toast :) Gottii!

Ha en bra lördagskväll!


En bild från Thailand :)

/Cicci

Fredag!

Hej!

Nu är det färdig jobbat för dagen och jag har även hunnit med ett pass på gymmet. Har varit lite halv slappt på jobbet nu i slutet på veckan, ganska skönt :) Men har jobbat en del på Maxi också så det blir långa dagar ändå.. Även imorgon jobbar jag där så det blir inte mkt till helg.. Men sovmorgon i alla fall! Då jag inte börjar förrän kl 12 :)

Funderar på om jag ska åka in till stan en sväng om en stund.. Får se om jag orkar! :) Annars blir det nog en slappar kväll med nån bra film. :)

Vi har även börjat titta lite på flygbiljetter och vart vi vill åka.. Det vi funderar på hittills är Australien en sväng, sen Bali och avslutningsvis Thailand. Tanken är väl då att försöka åka runt i thailand på olika ställen eftersom det är ganska billigt där :) Så vi kommer nog spendera längst tid där.

Är det någon som har tips på andra ställen som är värda att åka till? Eller platser som är ett måste att besöka när man är på dessa ställen? Kommentera jätte gärna i så fall, vi är glada för alla tips. :)

Hoppas ni får en grym helg! :)

/Micke

träna nu

Hej.

Ny dag igen, idag ska jag en sväng till gymmet innan jag börjar jobba! Blir att köra lite ben har jag tänkt... Inte världens roligaste men det måste också göras ibland.

Igår kväll kollade vi på Sveriges match, det var kul att dom vann med så mkt. Ne dags att åka om jag ska hinna innan jobbet!

Ha en bra dag!

/Cicci


snart dags för jobb igen

Hej. Har varit ute och gått en sväng på morgonen, blev inte att jag åkte till gymet men en promenad fick duga. Fick ett sms av Micke som sa att det var fint väder och då bestämde jag mig för att gå upp o gå ut en sväng.
Ska gå ner och köpa lite mjölk, Micke behövde det till maten sen... Sen är det dags att åka och packa ordrar och släpa kartonger på jobbet igen. Opepp som fan idag faktiskt...
Ha en bra dag!
/Cicci

beslutsångest

Hej! Jag har ett i-landsproblem :P hehe. Frågan är om jag ska orka upp och träna imorn innan jobbet eller om jag ska ta sovmorgon? ;) Bestämmer mig i morgon när klockan ringer. Lutar åt sovmorgon som det känns nu...

Jobbet gick bra idag, det var ganska mkt att göra men jag hann precis klart med det sista innan det var dags att gå hem.

Pratade med Pernilla också, va jätte kul att du ringde gumman! Saknar dig massor!

Nu ska jag ta en dusch och sen blir det nog o kolla lite på tv innan det är dags att sova igen...


Jag och Pernilla på Cypern förra sommaren.

/Cicci


Helgen

Hej.
Mamma och pappa åkte mitt på dagen idag för att komma hem skapligt. Så fort dom åkte började jag sakna dom igen. Men så är det alltid säger Micke, han borde ju veta eftersom han bott långt ifrån sina föräldrar så länge. Jaja jag får väl åka hem snart och hälsa på istället!
Vi har i alla fall haft en jätte bra helg, synd att helger är så förbannat korta bara. Det var jätte mysigt igår på Aker brygge. Satt ute och tog varsin öl/vin/ drink. Dom hade infravärme så det var inte alls så kallt! Vi gick hem ganska skapligt. Micke och Danne fortsatte kvällen med att gå ut och vi andra kollade lite på tv och gick och lade oss skapligt.
Nu när mamma och pappa åkt har vi tränat och precis nyss käkat. Ska kolla på en film och slappa resten av kvällen. I morgon tänkte jag träna innan jobbet så ska gå upp runt 8 så jag hinner med det!
Lägger upp några bilder från helgen också!
Pappa på väg till hamnen.
mamma, Micke och pappa på väg till hamnen.
pappa kollar på utsikten.
Hittade en fin segelbåt.
Micke visar vägen ;)
Fina båtar!
Micke och pappa tog en paus.
Mamma också!
På Aker brygge i går kväll. Ska precis beställa.
Vid slottet tidigare idag.
Mamma och pappa <3
Slottet.
Hoppas ni har haft en bra helg! Det har jag :)
/Cicci

Mamma och pappa är här :D

Hej hej! Mamma och pappa är här och vi har haft en jätte bra dag:) Än så länge har vi varit på stan, ätit mat och varit i hamnen och kollat på massor båtar. Nu sitter vi och kollar på friidrott och pratar lite.

Ikväll eller ja om en stund har vi tänkt att gå till Aker brygge och dricka någon öl, eller ett glas vin. Ska nog köpa chilinötter till också!

Mamma och pappa åker hem igen imorn tyvärr. Jag är frisk nu också så imorn kväll har jag och Micke tänkt att träna.

Lägger in några bilder från hamnen imorgon kväll!

/Cicci

Ledig Helg!! :D

Hej!

Nu är det äntligen fredag igen och jag har avklarat både jobb och gym. :) Är helt ledig nu i helgen, ska bli grymt skönt! Får se vad vi hittar på.. Ciccis mamma o pappa kommer om några timmar så det kommer nog bli en väldigt trevlig helg! :)

Just nu försöker vi (eller just nu mest Viktor) att fixa så vi kan se EM-kvalmatchen ikväll, den visas på tv6 webbtv men den får inte norskar titta på så nu måste vi trixa lite så den inser att vi faktiskt är svenskar! :P

Har precis burit ner de gamla elementen och lite andra grejor ner i källaren, förresten hoppas jag hyresvärden får tummen ur..... och fixar nya element snart, kylan börja komma sakta men säkert. Nu är det dags att samla lite krafter till att plocka iordning och städa lite och så.. Verkligen taggad, verkligen..

Aja, gött med helg är det iaf!! :D

Ha en trevlig kväll och HEJA Sverige!!!

/Micke

2010.09.02

Godmorgon! Jag sitter fortfarande i sängen med datorn i knät. Skulle vilja ligga här hela dagen. Men jag måste snart käka frukost och sen åka till jobbet. Det tråkiga med nya arbetstiden är att det ända jag gör är äter, jobbar och sover. Blir ju billigt iaf. När jag blir frisk ska jag orka upp och träna innan jobbet också har jag tänkt!
Dags för frukost!
Ha en bra dag! I morgon kommer mamma och pappa :D
Kramar
/Cicci

Grattis Britt och Hilta!

Hoppas dagen varit toppen :D


Kramar









/Cicci o Micke


2010.09.01

Hej. Jag har precis käkat frukost, ska vika lite tvätt och sen är det dags att åka till jobbet. Igår gick det mkt bättre än vad det gjorde första dagen. Hittade allt mycket snabbare och så. Hoppas det går bra idag också!
Sjukt att det är september idag :/ tråkigt att sommaren är slut ju. Men en sak är bra och det är att det börjar närma sig våran resa. Måste boka flygbiljetter snart!
Måste börja med tvätten så jag hinner det! Ha en bra dag!
/Cicci

RSS 2.0