God morgon!

Vi ligger i sängen och kollar på tv och bleker tänderna... hehe. Jag har rensat bland mina kläder så nu ska jag nog få plats med det jag hade i Oslo. När jag fått in allt är det dags att börja packa inför resan. Nu ska vi snart äta frukost och sen åka in till stan för att köpa massor till resan och sen träna och sola på gymmet. Ikväll ska jag kanske träna med fotbollslaget. Får se hur det blir... :)

Vi ska göra en ny header till bloggen i veckan om vi hinner :)

Ha en bra dag!



/Cicci

Hemma!

Hej!

Nu är vi hemma, kom hem precis till finalen i handbollen. Missade dock Sveriges match. Nu håller vi på att bleka tänderna så har inte pratat på 40 minuter, men nu är det straxt dags att ta bort det. Imorn ska vi packa upp, åka till stan och sen träna.

/Cicci

Tiden i Oslo del 1

Hej hej!

Tänkte sammanfatta våran tid här i Oslo med bilder och händelser från halvåret vi varit här. Vill bara säga att jag har haft det jätte bra här. Har trivits jätte bra med att bo med alla här, tack Emelie, Erik, Danne, Viktor och såklart Micke för en underbar tid tillsammans här i Oslo. Med jobb har vi alla klarat oss bra och sparat ihop mkt pengar så nu är vi alla redo för en lång resa :)

Våran tripp till Oslo började med att vi hyrde en lägenhet i en månad först för att se till att alla fick jobb och så. Att få jobb visade sig vara en enkel match och alla hade jobb inom två dagar!


Frukost i våran första lägenhet.


Vi bodde högt upp, blev några steg i trappen då det inte fanns någon hiss :) Utsikten var väldigt fin så det var väl värt det kan man säga ;)

Eftersom att alla fick jobb så fort började vi ganska snart att leta efter en lägenhet där vi kunde bo under tiden vi tänkt att vara här. Vi kollade på ett x antal lägenheter, allt från nybyggt till förfallet (toalettdörren låtsnade när Emelie lånade toaletten på ett ställe): När vi nästan hade gett upp hittade jag och Micke en lägenhet som såg helt okej ut på finn. Emelie och Erik åkte och kollade på den och samma dag visste vi att vi hade fått lägenheten :) Vi var superglada!!!

Vi fick lägenheten helt ostädad så det var en hel del jobb innan vi kunde flytta in. Vi bestämde oss även för att måla om hela lägenheten då de väggarna som en gång varit vita var gula. Vi fick avdrag på första hyran för att vi städade och även all färg och så betalt så vi jobbade på.




Jobb jobb :)

Måste duscha nu sen ska jag möta Carro som kommer med tåget. Fortsättning kommer i veckan :)

/Cicci

SEMESTER :)

Jag har semester :D UNDERBART! Har jobbat klart i Oslo, nu väntar resan :D

Ville bara säga det, ska njuta av första lediga kvällen nu!

/Cicci

Där rök håret! :O

Ja ikväll så blev det till slut att raka av håret.. har velat fram och tillbaka om jag ska raka av mig det eller om jag ska spara ut det tills nästa vinter.. Men till slut övervägde bekvämligheten och enkelheten i att ha kort hår när det är sommar med sol o bad! Vi ska ju trots allt ha sommar nu ungefär fram till Augusti eller nåt sånt.. Visst det är nice att ha lite längre hår på vintern men det hinner nog växa ut! :)
Känns iaf skönt nu såhär direkt efteråt och jag ångrar mig inte :)

Nu är det bara två ynka arbetsdagar kvar här i Norge! sen börjar vi vår efterlängtade ledighet! :) Känns helt sjukt bra! Cicci skulle eventuellt va ledig på fredag så hon kunde möta Carro som ska hit till Oslo över helgen.. Så isf har hon bara en dag kvar på jobbet :)

Nu är vi ju utan TV här också eftersom Danne tog med sig den i måndags, så det finns inte sådär jätte mkt att göra förutom att leka med datorn på kvällarna.. Har faktiskt lett till att man gjort lite vettiga "måste göras"-saker istället för att glo på dumburken! Alltid nåt positivt! ;)

I övrigt är det som sagt mest träning och förbereda inför flytten som står på schemat. Men nu blir det nog straxt att krypa ner i sängen.. lika bra så dagarna går snabbare! :)

Sov gott så småningom!

/Micke

13 dagar!

Hej hej!

Läget med er? Vi sitter och pratar och kollar lite halvt på tv...Idag har vi fått lön och semesterersättningen för förra året så det blev en fetinglön :D Känns underbart att vi är inne på sista jobbveckan och att det bara är 4 dagar kvar :) Micke och jag ska börja packa ihop våra saker på rummet typ imorn så att det blir lätt att städa sen.
Ska kolla lite på tv nu och sen sova!

Ha det bra!

/Cicci

Sista arbetsveckan!

hej!

Idag har vi städat lägenheten inför flytten eftersom både Danne och Viktor flyttat nu i helgen. Så nu är det bara vi fyra som ska bo här sista veckan. Det mesta med städningen är alltså gjort nu så vi slipper göra sådär jätte mkt nästa helg när vi flyttar! :)
Nu är det bara fem arbetsdagar kvar innan vi flyttar härifrån och troligtvis inte kommer att jobba en dag till förrän skolan börjar i augusti! :D Så sjukt skönt! Plus att om två veckor reser vi och kommer få sommar och sol ända tills vi kommer hem lagom tills den svenska sommaren börjar :)

Nu när vi städat idag och delvis börjat tömma lägenheten känner man att man bara vill åka härifrån och va ledig! Men den sista veckan går nog snabbt :)

Annars idag har vi varit på gymmet och tränat ett riktigt bra pass, ätit god mat och tittat när Sverige spöade Kroatien i handboll! sjukt gött!

Den kommande veckan kommer nog att bestå av jobb, hård träning samt förberedelse och packning inför flytten. :)

Hoppas ni haft en trevlig helg!

/Micke

19/1 -11

Hej!

När jag skrev datumet kom jag på att det är min och mickes 3,5 års dag :) Du och jag alltid bejb, jag älskar dig!

Ligger med datorn i soffan, tar det lugnt efter jobb, träning och dusch! Ska inte göra så mkt ikväll. Micke jobbar sin näst sista dag på Maxi idag så han kommer hem sent.

18 dagar kvar till resan, längtar som fan! ;D

/Cicci


Handboll

Hej hej!

Sitter och kollar på handbollen med Micke, Danne och Viktor. Spännande nu, Sverige ligger under med några bollar mot Argentina. Dagen på jobbet gick bra, snabbt för att vara tisdag :) Efter jobbet var vi och tränade, blev mage, axlar och kondition.

Efter handbollen ska jag packa om väskan och sen sova.

Hoppas eran kväll är bra!


Bild från i somras :)

/Cicci

Visum fixat! 20 dagar!

Hej!

Micke har varit duktig och fixat så att visumet till Thailand är klart, känns bra! Så nu är det inklistrat och stämplat i passet, smidigt att ha det där så man slipper hålla reda på massor papper och så.

Dagen på jobbet gick ganska fort idag, efter jobbet var jag på gymmet och sprang. Styrkan får vänta tills imorn då jag kan träna med M. Han jobbar på Maxi nu. Ska duscha nu sen ska jag försöka kolla på handbollen på tv4play och hoppas att det funkar :)

Idag är det 20 (!!!!!) dagar kvar tills resan :D

Ha en bra kväll!

/Cicci


Länk

Gå in här om ni vill läsa om vad vi ska göra!

http://www.drifters.co.za/index.asp?pgid=118


Tillbaka i Oslo

Hej hej!

Nu är vi tillbaka igen, för sista gången. Känns awesome. Helgen har varit hur bra som hellst och vi har fått massor fixat till resan. Nu är det bara småsaker kvar sen är vi redo för resan!

Nu är det bara 21 dagar kvar till resan, 10 dagar kvar på jobbet och 14 dagar tills vi är hemma i Linköping. Börjar få resfeber, men det känns bättre efter helgen nu iaf när vi fixat massor :)

Tänkte jag skulle lägga in en karta på vart vi kommer resa på afrikaresan men det finns bara en jätte liten bild i dålig upplösning så den går inte zooma nått men lägger in den ändå. Hoppas ni ser :D



Nu ska jag sova så jag orkar upp och jobba imorn! Hoppas eran helg varit bra :)

/Cicci

Linköping imorgon!

Hej!

Imorn efter jobbet åker vi hem till Linköping, ska bli himlans skönt! När vi jobbat klart imorn är det bara två veckor/ tio dagar kvar att jobba. UNDERBART!

Nu ska jag ladda ner filmer och packa lite. M pluggar.

/Cicci

Wipeout

Hej hej!

Har jobbat som vanligt även om dagen känndes så sjukt lång idag, kändes som det hade gått 4 timmar när det bara gått 2. Hatar tisdagar, dom går alltid segast på jobbet. Efter jobbet tränade vi, idag blev det bara styrka. Är så sjukt trött så jag ville bara hem och slappa. Blir hårdkörning imorn istället med lite extra kondition, bara hoppas på att jag är piggare då! :) Ska sova snart!

På torsdag efter jobbet tar vi tåget hem till Linköping. Vi ska hem och fixa viktiga saker till resan och så ska Micke skriva tenta. Han är duktig och pluggar nu ♥.

Ska fortsätta kolla på Wipeout nu! Sen blir det sängen :P


Saknar!

hulken

kollar på hulken nu, ska sova om en stund för imorn är det jobb igen. Måste prata med chefen om när jag ska sluta och så. Dom är jätte nöjda på jobbet så dom vill inte att jag slutar :P Men jag själv tycker att det ska bli skönt att komma iväg. Även då jag trivs bra på jobbet nu!

Imorn ska Micke till Thailands ambassad och ansöka om visum till oss, eftersom han kan planera sina dagar med jobbet hur han vill i princip. Hoppas det funkar att han lämnar in min ansökan så jag slipper ta ledigt för att göra det. Men det ska nog inte vara några problem.

Ska fortsätta kolla på filmen nu. Hörs imorn!

/Cicci


9 januari 2011

Hej!

Idag har jag träffat Maria, vi var och kollade på hennes lägenhet och tog sedan en långpromenad. Nu håller vi på och städar här hemma. Går fort när alla hjälps åt :)

Jag och Micke ska nog snart åka till gymmet, han ska nog ta en paus i pluggandet. Han sa till nu så vi ska åka nu. Ikväll ska vi käka tacos allihopa! Det ska bli gott.


Mamma och pappa på julafton :) finaste!


Jag och Micke på julafton!

Nu drar vi till gymmet!

/Cicci

Lördagen

Hej!

Blev inte att sitta hemma hela dagen, jag, Emelie, Erik och Daniel åkte till Storo shoppingcenter. Jag var där lite kortare än dom andra för att jag och Micke skulle träna, så jag tog spårvagnen till gymmet där jag mötte upp Micke. Micke har som sagt pluggat matte hela dagen och varit duktig. Vi tränade inte rygg och tricpes som jag skrev utan det var visst bröst och biceps som stod på schemat :P rätt ska vara rätt...

Efter gymmet åkte vi hem drack en proteinshake och gick sedan ner och solade. När vi solat duschade vi sen var det dags att laga middag. Blev en sen men god en :) vi åt kotletter, ris, pepparsås och sallad med fetaost.

Nu spelar grabbarna call of duty och jag sitter vid datorn, ska snart sova. Får se vad som händer imorn, blir nog inte mkt eftersom att hela Oslo är dött på söndagar!

Sov gott!

/Cc

God morgon!

Vi har precis ätit frukost, för min del blev det activia och en smörgås med ost och gurka! Idag har vi inga direkta planer, Micke ska plugga matte hela dagen. Men vi ska iaf få in ett träningspass nån gång under dagen :) Idag är det rygg, triceps och konditon som står på schemat.

Jag ska nog mest kolla på vinterstudion idag, och sola för det gjorde vi aldrig igår...

/Cicci


1 månad, 30 dagar!

Hej hej!

Nu är det exakt en månad tills vi reser :D ska bli så himla skönt! Kan bara tänka mig när jag jobbar sista dagen, helt underbart kommer det kännas! Har 14 arbetsdagar kvar!

Micke och jag åkte och tränade efter jobbet, nu har vi precis käkat idag blev det potatismos, pannbiffar och lingonsylt :) det var gott... Nu ska jag duscha, sen blir det att slappa framför en film resten utan kvällen :D Så underbart skönt med helg!!

Ha en bra helg!


VÄRME :D

/Cicci

fredag imorn :)

Hej!

Imorn är det fredag igen, veckan har flytit på som vanligt med jobb och träning. Micke är och jobbar på Maxi men i helgen är vi båda lediga :) Micke måste iofs plugga hela dagarna till tentan han har nästa fredag. Vi kommer åka hem på torsdag eftermiddag. Ska boka biljetter till det också...

Imorn efter jobbet ska vi träna och sen sola! Sen hem och laga mat, blir nått kött som vi fått av mamma och pappa,  till det får vi se vad det blir. Vill iaf ha sallad med fetaost :P

Ha en bra kväll!

/Cicci


Det va inte igår...

som jag skrev på bloggen! Har varit dålig på det..men så fort jag haft nåt att skriva och tänkt göra det så har Cicci redan hunnit skriva ett inlägg :P Men jag ska bli bättre :)

Kom precis hem från jobbet, ska titta en sväng på tour de ski sen åka till Maxi och jobba... har ingen större lust!
Ikväll blir det hem och titta på bronsmatchen i JVM.. ska bli kul men det va riktigt surt att de inte kom till final! j*vla domare.....

Igår va vi på handboll i Oslo Spektrum, vi så Norge-Sverige, träninglandskamp inför VM. Svenskarna var ett par klasser bättre så det blev en relativt enkel seger! :D
Vi va även med på jumbotronen (och därmed även på tv) ett flertal gånger, då vi va några av ett fåtal som hade gula tröjor på oss och skrek lite :P Någon som såg oss??? :)

ha en fortsatt bra dag! :)

/Micke

Micke har bloggtorka

Hej hej!

Blir ett supersnabt inlägg, hela kollektivet drar på handboll! Sverige-Norge!!!

/Cicci

34 dagar

Idag är det 34 dagar tills vi åker. Inte alls så långt kvar nu :) Både jag och Micke har sagt upp oss idag, så nu är det klart att sista arbetsdagen blir fredagen den 28onde januari!

Var och sprang lite på gymmet efter jobbet, nu ska jag laga mat. Ikväll blir det att kolla på hockeyn, JVM Sverige-Ryssland. Semifinal ikväll. Går dom till final spelas den imorn 01.30. Usch va sent, kommer nog inte att se den.

Ne ska fixa mat nu.

/Cicci

Bilder från nyår


Söta Emelie


Micke och min miniPC


Erik leker med sin legotruck :)


Ganska stolt över att kunna hissa upp shotglaset ;)





Kameran blev kvar hemma när vi gick vidare till Albin...

2a januari 2011

Hej!

Hoppas det nya året börjat bra och att ni hitintills lyckats hålla era nyårslöften ;) Lite illa annars kanske... Själv har jag inget nyårslöfte i år. Är ändå inget bra på att hålla dom :P

Nyår var iaf perfekt, vi lagade ju trerätters som blev jätte gott. Satt och drack lite innan vi gick bort till Albin ungefär runt 22. Tolvslaget firades utanför Albins port, där kollade vi på smällare och skålade i champange. Sen gick vi in en sväng igen innan vi gick hemåt :)

Igår gjode vi inte så mkt, sov länge och var sedan och tränade på eftermiddagen. Helt själva på gymmet :P Hehe. Sen lagade vi mat med Emelie och Erik av alla rester som var kvar från nyår. Sen kollade vi på Patrik 1,5. Rolig film!

Idag sov vi också länge, gick upp och åt frukost och åkte sedan till gymmet. Idag var det mer folk på gymmet, många har nog börjat sina nya liv nu när det är nytt år ;) Vi har även solat lite idag, det var grymt skönt och fick mig att längta tills vi åker :D Nu sitter Micke och pluggar matte, jag kollar på skidåkning och på internet. Snart ska vi laga mat, stuvade makarroner och korv. Sen ska vi även försöka beställa lite som vi behöver till resan.

Bilder från nyår kommer i veckan!

/Cicci


RSS 2.0