festbilder


Maria och jag :)


Ballonger!


Man kan tydligen ha jätte kul med ballonger även som vuxen ;)




Dannes special


Deckad


Micke och Albin har kul!


dags att sova ?


Haha.

Som ni ser på bilderna var det en ganska vild fest igår :) Hehe, värre bilder finns med dessa är inte bloggvänliga ;)

Ha en bra kväll, nu ska jag försöka ladda för en ny jobbvecka....

/Cicci

Lyckat kalas!

Haha vilket fylleslag till fest det blev igår :P Hade grymt roligt både här hemma och på krogen! Micke komdock inte med ut efter att ha fått vodka i födelsedagspressent ;) haha. Nu blir det snart mat, resten av dagen spenderas i soffan! :P Måste ladda upp för en ny vecka!

Bilder kommer senare! Det är sjukt roliga bilder så håll utkik ;)

/Cicci

25+25års kalas

Idag är dagen då Micke och Danne har fest! Tyvärr kommer ingen från Linköping hit, vilket känns lite tråkigt. Men vi får göra det bästa av saken och ha kul vi som är här :) Vi blir ganska många ändå så det blir nog jätte kul!

Har precis duschat och ska börja göra mig iordning snart, blir nog en öl och lite mat först om jag ska orka :P heh. Idag har vi varit på stan en sväng och sen gymmat... Men nu blir det FEST!

Ha en bra kväll!

/Cicci

Julbord!

Så nu har jag hämtat ut passet och tagit vaccin, ont gjorde det men jag överlevde :P Ska strax dra och träna ska bara hänga upp tvätten först. Sen drar vi vidare på julbord, hoppas det är gott för jag är sugen på julmat :D

/Cicci

Helg!

Så skönt att va ledig en fredag, blir en riktig långhelg :) Ska snart iväg till ambassaden och hämta ut mitt pass, skratta lite åt passfotot för det kommer se förjävligt ut som alltid :P pass är fan omöjliga att få ett bra foto på. Micke ska iväg till ett av sina dagis nu, sen följer han med mig och hämtar passet. Efter det ska jag fixa lite mat innan det är dags för vacciantion :S Micke sa att den sprutan gjorde ont, fan också. haha.

Efter sprutan ska vi ta oss till gymmet en sväng för att köra axlar och mage. Sen blir det hem och duscha och fixa iordning oss för julbord med jobzone, emelie och erik ska också med så det kommer bli jätte kul :)

Ne dags att ta på mig något annat än mysdressen!

Ha en bra helg!

/Cicci

Tack bejb!

Ja som Micke sa jobbar jag inte tillräckligt snabbt, vi ska plocka 80 kartonger i timmen, och då väger varje kartong mellan 10-30 kg, man måste ta sig fram överallt, det är ca 10 till som plockar. Så deras krav är näst intill omöjliga, jag vet en person som plockar 79 i snitt, men han har jobbat där länge och är nog den enda som plockar så fort.

Men men dom verkar väl gilla mig lite iaf. Fick förlängt till 31 december direkt istället för 2 veckor i taget. Skönt det, blev iofs sjukt opepp på att göra ett bra jobb när dom sa att jag plockade för sakta. Innan det tyckte jag att jag var duktig som ens orkar med jobbet. Jag gör ju mitt bästa och kan nog inte göra mkt bättre än vad jag gör nu.

Har helg nu iaf, hur skönt som hellst! Imorn blir det hämta pass, vaccinera mig och träna och gå på julbord! Snart kommer kärleken hem så då blir det mys i soffan!

/Cicci

Världens underbaraste tjej!!

Hej allihopa!

Just nu är jag hemma och äter lunch.. pratade precis med Cicci. Hennes kontaktperson på Jobzone hade tydligen varit där och sagt att hon inte plockade riktigt så fort som de på dhl önskade.. Men det är fan sjukt! För de har så stört höga krav på vad man ska plocka, jag menar Cicci är en sån som alltid gör sitt bästa och jobbar hårt! Hon är lång och stark och snabb, så jag vet att hon gör ett grymt bra jobb! På den avdelningen där hon jobbar är hon den enda tjejen, inte konstigt med tanke på de kraven! Jag skulle vilja se de lyckas hitta en tjej som skulle klara av att göra ett bättre jobb än Cicci på det hårda slitgörat!! Inte så lätt kan jag lova.. och ska inte företag sträva efter en jämlik arbetsplats med både killar och tjejer?? De får väl till och med mer pengar/bidrag om det finns både killar och tjejer..

Nä älskling, du ska veta att du är grym! Du är så himla duktig som jobbar på så bra och samtidigt lyckas vara världens bästa flickvän! :)

Nu tror jag iofs att de också kommer inse det och jag vet att allt kommer ordna sig i vilket fall som helst!

Blev bara lite irriterad och var tvungen att göra klart för alla hur bra du är! :)



Världens bästa! <3

Ha en bra dag! :)

/Micke

Söndag! :)

Hej!

Just nu ligger vi o slappar i soffan och tittar på skidåkning på tvn. Det är så himla gött att va ledig! :) Önskar man kunde vara ledig ett par dagar till men det är bara att bita ihop och tänka på pengarna o resan! inte lång tid kvar nu :) eller det börjar närma sig sakta men säkert iaf!

Planerna för resten av dagen är väl att äta lunch nu snart, sen åka iväg och träna! Ikväll blir det nog en riktig slapparkväll med god mat! Har så mycket gott kött i frysen som vi fått av mina och ciccis föräldrar så fläskfile m.m. är nu mera vardagsmat! :P haha.

Nästa helg är jag iaf helt ledig, ska bli skönt.. Då har vi även planerat in att jag och danne ska ha 50 års fest! Ska bli grymt kul, hoppas på bra uppslutning från vänner och bekanta! :D
På fredagkväll ska vi på julbord som jobzone bjuder på. Blir nog en lugn kväll eftersom vi ska festa på lördagen, men det blir nog trevligt! Skulle tydligen vara tapas-julbord, återstår att se vad det innebär men det blir nog gott! :) Hade dock inte gjort något för min del om det varit traditionellt julbord då det skulle varit grymt gott :)

Nä nu ska jag nog ta och äta lite lunch, måste va hungrig eftersom det här inlägget mestadels handlade om mat :P
Sen blir det att tagga inför ett bra pass på gymmet!

Ha en fortsatt mysig söndag :)

/Micke 

Nedräkning

Vi har ju en nedräkning här på bloggen, nu har jag även gjort en själv för hand. Den kommer funka både som en kalender för vad vi har att göra och en nedräkning för resan. Det är typ som en julkalender med olika rutor, kommer kryssa över efterhand som dagarna går :P Hehe. Just idag är det 78 dagar kvar innan vi åker iväg!

Sitter fortfarande och kollar på vinterstudion, just nu är det big air. Om en stund ska jag åka och träna, är ganska opepp efter en dag i soffan men det kommer kännas bättre så fort jag kommer ut :)

Igår kväll var det inbrott hos grannen hemma i Linghem, tjuven/tjuvarna hade gått över våran tomt och in på grannarnas tomt och tagit sig in genom deras altandörr. Polisen har varit och knackat dörr hos alla, mamma, pappa och carro hade inte hört något. Tjuvarna hade tydligen fått med sig bland annat guld från grannarna. Läskigt att detta händer, ha tänt jämt mamma och pappa så dom tror att ni är hemma även om ni inte är det!

Ni får ha en bra lärdagskväll!

/Cicci


Vinterstudion ♥

Hej!

Jag ska kolla på vinterstudion precis hela dagen, så himla mysigt :) Jag och Micke är ensamma i lägenheten i helgen, alla andra har åkt till Göteborg. Dock jobbar Micke på Maxi idag så jag är helt själv... Lite tråkigt, men jag får underhålla mig med vinterstudion!

Ska åka och träna sen också, möta upp Micke efter jobbet. Sen ska vi käka taco och mysa framför en film ikväll. Imorn blir det slappisdag + träning. Skön helg med andra ord!

Hoppas eran helg är/ blir bra!


Usch såna här ska vi smyga riktigt nära i afrika :P

/Cicci


Ledig dag!

Hej!

Har nya arbetstider på jobbet så nu jobbar jag 7-17 fyra dagar i veckan. Sen är jag ledig torsdag eller fredag varje vecka :) Blir ganska långa dagar, men hur skönt är det inte att bara jobba 4 dagar på en vecka? :D I december kommer det även finnas möjlighet att jobba övertid på den dagen man är ledig så det är bra!

Jobbade även till 20.30 igår så det blev 3,5 timmes övertid! Ska försöka jobba så mkt som möjligt så jag kanske kan vara lite ledig i januari, men vi får se hur det blir :)

Idag ska jag bara slappa i soffan kolla på en film sen har jag tänkt att träna och sola, funderar på o gå ner o sola snart då det är halva priset innan 12.00.

Micke jobbar nu men har har så bra jobb så han kunde ta lite sovmorgon, sen kommer ju han hem o äter lunch också :) Så idag kan vi träffas ganska mkt :) Mys det! Ne ska dra ner o sola nu innan jag kollar på Grown ups!

Ha en bra dag!


Unni! Saknar massor!

/Cicci

bilder från helgen


Snyggingarna, Carro o Micke. haha.


Frida (Emmas kompis), Emma, Rickard och Martin.


Taggar inför Johnossi...


Jag och Emma.


Dags att åka hem :( Men chill med film!

/Cicci



en helg i Linköping

Hej. Länge sen nån av oss skrev nu. I helgen var vi i Linköping där vi fixade mitt pass och vaccinerade oss. Ska tillbaka för att på recept på malariatabletter, Micke ska även ta hepatit B spruta nr 2. Vi var även på Johnossi på fredagen, på lördagen var vi i Linghem hos mamma o pappa och åt sen åkte vi in till stan igen, jag sov mest pga vaccinet och dom andra kollade på film!  

Nu har jag lagat mat så att det finns matlådor tills imorn, Micke slutar 20 och innan det ska jag duscha. Skulle velat kolla på fotbollsgalan men det är på 4an så får kolla på robinsson eller idol sen förra veckan istället.

Lägger in bilder från helgen senare!

/Cicci

min älskling


Här är bilden micke tänkte lägga upp :) som sagt är den från när vi träffades i Tylösand för mer än 3 år sen! Älskar dig bejbi!

måndag

Hej!

Första arbetsdagen avslutad, ingen övertid idag så jag slutade vid 15. Sen jag kom hem har jag kollat på idol, solat gratis solarium precis brevid där vi bor. Dom hade erbjudande så att man fick sola 15 minuter, sen kan man även köpa ett solkort som är laddat med 500 kr för 200 kr! Så funderar på det...

Micke slutar snart jobba, så han är nog hemma till halv 9 ungefär. Imorn ska vi träna efter jobbet sen får vi se vad som händer, blir säkert att spela tv-spel och laga mat!

Ne ska dricka lite vatten och börja kolla på nån film.


/Cicci

Snart dags att sova och vakna till en ny arbetsvecka...

Hej!

Idag har varit en bra dag :) Har inte gjort sådär jätte mycket förutom att tränat och spelat tv-spel. :P Men har ändå varit härligt att få vara ledig med älsklingen! :)
 
Den här veckan känns ändå inte så tng med tanke på att vi ska åka till Linköping till helgen. :) Ska bli riktigt skoj!! :D

Har prcis laddat ner fredagens avsnitt av idol som vi tänkte titta på i sängen innan vi somnar.

Sov så gott och hoppas ni får en bra vecka!

Här hade jag tänkt lägga in en bild fårn när jag och cicci träffades i tylösand, men det ville inte fungera tydligen.. får ta det en anna gång!

 
Får ta den här bilden istället, från nån kväll här i oslo. Du är så fin älskling! <3

/Micke

söndag

hej.

ännu en söndag och veckorna går riktigt fort, det är jätte skönt. hoppas det fortsätter i den här takten tills vi åker och sedan går sakta när vi sedan är iväg :) Idag har vi sovit länge, käkat gröt till frukost så nu ska vi snart gå till gymmet och köra rygg, triceps och kondition. Efter det blir det hem, käka taco och spela call of duty eller se på nån film.

nästa helg åker vi hem, vi kommer åka redan på torsdagen efter jobbet så då hinner jag fixa passet på fredagen, förhoppningsvis kan vi också fixa vaccinationerna då också. I såna fall kommer jag hinna träna fotboll på lördagen :) fan va kul!

ne nu ska jag dra med mig micke till gymmet, verkar va svårt för honom att sluta spela xbox :P

ha en bra söndag!



/Cicci


Hemma efter jobb

Hej!

Är hemma nu, har jobbat 8-16. Dom funderade på och diskuterade hela dagen om vi skulle jobbat till 20.00 och vara lediga imorn eller jobba imorn 9-ca 14. Chefen bestämde senare att vi ska jobba imorn... Men jag ska va ledig, behöver en ledig dag iaf.

åh nu blev jag arg....

Ha det bra

/Cicci

Helg... eller inte.

Hej!

Just nu sitter jag och tittar på film, eller rättare sagt jag och Danne tittar på film. Alla andra har gått o lagt sig. Cicci ska jobba imorgon, hon börjar kl 8 så hon behövde sova. Jag ska också jobba imorn men börjar inte förrän kl 10:30, så jag behöver inte sova riktigt än :)

Idag efter jobbet har vi varit på gymmet, ett riktigt bra och jobbigt (!) pass.. Känns skönt efteråt iaf! :)
När vi kom hem åt vi tacos sen har det mest slappats och tittats på tv..

Nästa helg ska vi åka till linköping som cicci säkert redan berättat. :) Ska bli kul att komma "hem" och se om allt är sig likt och träffa alla! :) Har ju inte träffat Martin sen i början av sommaren typ..

Hoppas morgondagen går snabbt så att man kan få en skön, ledig söndag snart! Blir en lugn helg med träning och slappande förutom jobbandet.

Nu ska jag se klart på filmen sen krypa ner bredvid min älskling! <3

Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

/Micke

Ingen övertid

Hej!

Idag var det ingen övertid. Det är lite konstigt för när det är övertid vill man inte jobba men när det inte är så vill man. Hehe. Jaja skönt att ha lite tid o kolla upp saker till resan också. Vaccin kommer vi fixa när vi är hemma nästa helg, vi ska till Linköping då :D Kommer få åka med en jobbarkompis dit så det blir en bilresa både dit och hem! Mamma är snäll och ringer o kollar vad vi behöver för sprutor och så vidare! Britt har också hjälpt till massor :) Tack tack! Tror det skulle vara drop in mellan 10-12 på lördagen så då borde vi hinna med det då!

Passexpeditionen i Linköping är dock inte öppen på lördagen och bara till 16 på fredagen så om jag ska hinna dit måste vi åka hem på torsdagen. Dumt att jag inte fixade det förra gången jag var hemma då jag åkte hem redan på torsdagen... Men jag tror det blir smidigast att åka till Nyköping/Skavsta där det är öppet alla dagar. Skulle ta 1 timme och 10 min enligt google.

Idag jobbar Micke på Maxi och jag och övriga kollektivet ska kolla på fotboll. Jag ska nog även fixa matlådor tills imorn och på fredag! Så kanske vi slipper laga mat imorn när vi jobbat och tränat!

Ska prova ringa Britt på Skype nu, hon ville se om dom nya högtalarna fungerade :)

Ha en bra kväll!

/Cicci

Måste fixas

  • Pass
  • Visum
  • Vaccinationer

Det var nog det, nu har vi en lista iaf ;) Visum kan vi fixa i Oslo så det underlättar en del, pass och vaccin får vi fixa i Sverige, det går att fixa pass här med det är dubbelt så dyrt... Vacciantioner kan vi ändå fixa när vi är hemma för dom hade drop in på lördagar! Blir skönt när allt är fixat!

Ha en bra kväll!

/Cicci


RSS 2.0