Fullt mannskap!

Hej!

Nu är jag nyss hemkommen från gymmet, var riktigt skönt att träna och ännu skönare att få komma hemma och vara lite ledig! Men får passa på att njuta för imorgon är det dags för jobb på Maxi igen..
Känns lite tråkigt att Cicci o jag inte kan träna ihop på vardagarna.. Men det blir nog bra ändå, kan ju träna ihop på helgerna. Hon har ju fått ett bra betalt jobb som verkar vara helt okej så det är bra! :)

Igår kom Victor hit, Erik och Emelies kompis, han ska bo här med oss så nu är vi hela gänget! Blir nog kanon! :)
Träffade på Danne, en gammal kompis från Linköping, idag. Riktigt kul att se honom! Hoppas verkligen vi kan ses nåt snart och kanske sänka en pils eller två. :P

Nu ska jag ta och laga lite mat så jag kan bli mätt och belåten samt få ihop några matlådor! :)

Ha en bra kväll!

/Micke

God morgon!

Hej. Jag har precis vaknat. Ska snart äta frukost men först tänkte jag berätta om nya jobbet. Jag skulle inte alls som jag trodde lasta av lastbilar med kläder. Jag skulle istället packa ordrar. Så jag får ta en lista med grejer. Antingen är det en hel pall eller så är det bara kartonger.

Det gick jätte bra fram tills jag fick en lista med bara kartonger, det blev jätte tungt och jobbigt. Men annars går det helt okej, börjar iaf hitta vart allt ligger och så. Bra lön har jag ju också så lite måste jag väl slita...

Är fortfarande förkyld så det blir extra jobbigt när man ska packa massor men förhoppningsvis går det över snart! Hoppas det för jag skulle vilja träna...

Ha en bra dag!

Kramar

/Cicci

It´s time to sleep

Dags att sova. Eller för Micke iaf, jag har ju sovmorgon :P Men behöver sova ändå för att bli helt frisk igen! Sov gott, uppdatering om nya jobbet kommer imorn kväll om jag orkar annars tisdag.

Ha det bra!

/Cicci

2010.08.29

Då var det söndag igen. Planerna för dagen är inte många, vi har väl tänkt att träna iaf. Sen blir det förmodligen film resten av dagen. På fredag kommer mamma och pappa hit :D Vet inte riktigt vad helgen kommer bjuda på men förmodligen blir det en sväng till stan, hamnen och aker brygge. Hoppas på fint väder så man kan vara ute iaf! :)

Dom ska ta med sig en frys också så vi kan få plats med all mat. Kan behövas så man kan storhandla! Blir mkt billigare då.

Ne ska släpa med Micke till gymmet nu så vi får det gjort! Vill vara klar med det så man kan slappa resten av dagen!

Imorn kl 12.00 börjar nya jobbet! Lite nervös börjar jag bli :P Men mest för att hitta dit och så! hehe.

Ne ni får ha en bra söndag!

/Cicci


Helg!

Hejhej. Har jobbat min sista dag på DHL i Ulven och ska nu till DHL i Karihaugen. Känns bra, tror jag. Kommer i alla fall tjäna bättre :) Jag och Micke har även sökt till flygvärdinna/ flygvärd. Men det var många som hade sökt så det är nog inte så stor chans att vi får det. Men det skulle vara sjukt kul!

Micke är och jobbar på Maxi, jag är typ sjuk (förkyld) så jag tar det bara lugnt hemma så jag inte blir sjukare, kan ju inte direkt vara sjuk första dagen på nya jobbet. Kollar just nu på Avatar och längtar tills Micke kommer hem vid kvart i 7 ungefär. Då kanske vi ska laga fläskfilé, klyftpotatis och beasås eller nån annan sås :P får se. Sen ska vi kolla på vampires suck med Emelie och Erik.

Emelie och Erik är nere på stan en sväng och skulle fixa lite. Jag beställde en citronfanta :P så den får jag om ett tag förhoppningsvis om det finns annars blir det en coca-cola...

Ska fortsätta kolla på filmen :)

Ha en bra helg!

Kramar

/Cicci

ska städa lite

Har precis käkat så nu ska jag slappa en stund och sen städa och tvätta lite. Jag kommer ha samma lön som förut men kommer ha skifttillägg på 20 % så kommer tjäna ca 170 kr i timmen! Det är helt ok och med lite övertid blir det mkt pengar :)

Ne det är väl lika bra att börja städa lite.

/Cicci


Hemma en sväng!

Hej!

Nu är jag hemma en sväng och äter lite innan det bär av till Maxi för ytterligare några timmars jobb.. Tog ingen lunch idag utan åkte hem lite tidigare istället. Så nu tänkte jag äta så jag orkar jobba till kl 21 ikväll.

I övrigt går allt bra, jobbar på för fullt.. Känner dock att det nästan varit lite för mycket den här veckan. Jobbar över 20 timmar på Maxi denna vecka + heltid på mitt dagjobb.. Men man får tänka på pengarna! :)

Har regnat här i Oslo flera dagar nu, hoppas verkligen det går över snart och vi kan få lite sol! :)

Nä nu måste jag slänga i mig lite mat!

Vi hörs! :)

/Micke

Nytt jobb :)

Hej!

Idag var Stein, min kontaktperson på jobbet och hälsade på. Han meddelade att jag bara hade denna vecka kvar på jobbet. Fick typ panik! Men det gick över en sek efter då han sa att han hade ett annat jobb till mig. Även det på DHL men denna gång på DHL Fashion som ligger en bit längre bort än där jag jobbar nu. Men det kommer nog funka bra! Nya arbetstiden är 12-20. Det är lite tråkigt då jag aldrig kommer kunna träffa Micke för han jobbar ju dag. Det blir bara en stund på kvällen så vi kommer inte kunna träna tillsammans heller.

Men det är ju toppen att jag fått nytt jobb iaf. Förhoppningsvis kommer jag få jobba lite övertid också!

Nu ska vi fixa lite och kolla på fotboll! Sen blir det läggdags. Nya jobbet börjar på måndag!

/Cicci

Trött

Hej hej. Jag är trött, Micke lär va tröttare när han kommer hem... Jag tänkte gå och duscha snart och sen lägga mig framför tv:n.

Micke hämtade mig på jobbet idag, han var ändå där borta och hämtade radonmätare! Det var grymt skönt :) Tack bejbi. När jag kom hem kollade jag på eclipse, den var bättre andra gången jag såg den :P hehe. Men jag undrar när nästa kommer, trodde det var den jag skulle se ju men inte...

Blir en dusch nu!

/Cicci

Bilder från helgen!


I lördags innan vi gick ut.


Danne löser kuben!


Micke också!


Danne.


Danne och hans syster Johanna på TusenFryd.

Jag och Micke på TusenFryd!


Danne och Micke ska precis åka.

På väg in i loopen :)


Tusenfryd nästa!!!

Ändrade planer! Vi drar till Norges största nöjespark och testar på om norrmännen kan bygga nöjesparker :P Får hoppas det! Tar med mig kameran :) Hörs ikväll!

/Cicci & Micke

underbara söndag

Hej hej hallå!

Hoppas ni sovit gott och är riktigt utvilade för snart är det måndag igen! Jippi? Vi var ute en sväng igår, bara på ett ställe som ligger precis här där vi bor. Dock hade dom proppat stället fullt med folk så det var ingen höjdare, gick knappt röra sig där inne. Så jag och Micke gick hem ganska fort.

Nu har vi precis ätit lite, tänkte gå ner till hamnen och sola lite men det blåste så kallt så vi bestämde oss för att inte gå dit. Nu ska vi istället kolla på eclipse och slappa innan vi ska träna lite senare. Om nu Micke kan fixa filmen snart...

Tog lite kort från igår, kan lägga upp några senare när jag lagt in dom på datorn.

/Cicci

Ut och göra byn

Vi drar ut en sväng ikväll! Får se vart det blir :) Imorn blir det träning på gymet men först en lång sovmorgon :) P



God morgon!

Idag är det lördag, Micke åkte iväg till jobbet för en timme sedan och då passade jag på att följa honom till bussen för att sedan ta en morgonpromenad vid hamnen. Emelie, Erik och Danne var ute igår så dom ligger fortrfarande och sover och lär väl säkert göra det ett tag till!

Jag håller på o diskar och tvättar så ska kolla om tvätten är klar snart och hänga upp den. Det är så grymt skönt att ha både tvättmaskin och diskmaskin i lägenheten, kommer ju bli jobbigt att ínte ha det senare. Men det löser sig väl :P

Fick reda på att Mia och Lollo ska ut och resa i Asien med start på Bali här om dagen, dock kommer dom inte resa samrtidigt som oss utan från oktober till början av februari. I feberuari har ju vi tänkt börja våran resa så vi åker när dom kommer hem. Förhoppningsvis kanske vi hinner iväg innan dom åker hem så man hinner träffas iaf, men vi får se hur det blir :)

Idag jobbar Micke som sagt och jag har inget speciellt planerat, vi kanske skulle åka till Mickes jobb och panta och handla lite saker som vi behöver till lägenheten, typ sköljmedel. Hehe. Micke sa att det var lite rabatt på vissa saker också så vi får se vad det blir!

Ikväll får vi se vad som händer, förmodligen blir det lugnt. Men vi får se!

Kramar

/Cicci

Nya jobbet!

Hej!

Nu är det helg igen.. har jobbat en och en halv dag på "nya" jobbet nu, eller jag jobbar ju fortfarande för kommunen och omsorgsbygg men har fått en annan arbetsuppgift. Det går ut på att åka runt och placera ut och hämta in radonmätare (små plastburkar som mäter halten radon i luften). Det gör jag på alla fastigheter som kommunen har hand om, typ dagis, äldreboenden m.m. så det blir en hel del bilkörning! Har fått en bil (och en gps, som tur är!) som jag ränner runt i hela dagarna. Ganska slappt jobb ändå, kan ju lägga upp min dag lite som jag vill och jag kan även välja lite vilka tider jag jobbar. Har dock tänkt jobba 7-15 som innan eftersom Cicci jobbar den tiden och jag börjar vid kl 16 de dagar jag jobbar på Maxi.

Imorgon ska jag jobba på Maxi, känns lite segt att jobba när alla andra är lediga men samtidigt gött att tjäna pengar. :) Erik, Emelie och Danne ska ut o festa ikväll så de är påväg till nån fest snart. De hade tänkt festa imorn (eller Danne tänkte väl festa både fre o lör) men nu blev det ikväll istället. Hade eventuellt tänkt hänga på imorgon men nu blir det nog en lugn helg för ikväll tänker jag inte festa. Både jag och Cicci är ganska trötta efter jobb och gym.

Efter gymmet var vi en sväng på stan för jag tänkte köpa nya skor, kan väl vara dags när man blir blöt om fötterna så fort det är en droppe regn på marken? :P
Men tyvärr hittade jag inga som var bra och inte snordyra... Har ju nån konstig besatthet att jag alltid ska ha vita sneakers... Konstigt! :S


Nu undrar Cicci om jag sitter o skriver uppsats så då är det dags att sluta! :P

Hoppas ni får en bra helg!

/Micke

Promenaden blev en löprunda!

Hej hej!

Micke jobbar på Maxi idag så nu är det jag som skriver igen. Micke började på sitt nya jobb/uppdrag. Han är anställd av samma som tidigare men har nu mer bytt arbetsuppgift. Vad han ska göra nu får han berätta själv men jag kan avslöja att det är yttligare ett slappt jobb han fått tag i :)

Idag på jobbet har det inte varit många lastbilar, sista en och en halv timmen satt jag och två arbegtskamrater och sov/lyssnade på musik och spelade kort. Riktigt långtråkigt, skulle hellre ha nått att göra så tiden går fortare. Det blir ju inte direkt nån övertid heller när det inte finns nått att göra. I september fram till jul skulle det tydligen vara stor skillnad men då behöver dom visst inte oss? Men då har ju alla kommit tillbaka från semestern så dom borde väl klara sig utan oss.

Jag söker fortfarande nytt jobb, men här i norge ska man ju kunna börja jobba direkt så det är väl kanske för tidigt att söka 3 veckor innan man inte har nått jobb? Verkar lite så iaf. Kanske inte borde skriva att jag inte kan börja jobba fören den 5 så kanske nån hör av sig. Eller så vill helt enkelt ingen ha mig.

Jag tänkt att jag skulle ta en promenad förut så jag gick ut och tog med mig ipod:en, musiken och alla som var duktiga och sprang nere vid hamnen gjorde mig taggad till att också springa så det blev en löprunda istället för en promenad. Älskar hamnen, det är sjukt fint där :)

Nu ska jag ta en proteinshake och försöka orka laga mat. Blir inget avanserat idag, typ makaroner och korv :P Micke slutar inte fören 22 så jag får äta själv :( hatar det så tråkigt.

Kramar

/Cicci

Bilder från när Carro, Rickard och Amer var här


Innan vi åkte ut till en ö med färjan.


På färjan.



Amer och Danne kollar utsikten fårn båten :)


Amer lagade mat till alla!


Vi festade lite på lördagen :) Micke, Amer, jag


Rickard och Carro :)


Turkiskpeppar shot!


Danne, Albin och Amer.

Det var lite bilder från när dom var här :) Hoppas ni kommer hit snart igen!

/Cicci

hamnen












hemma från jobbet.

Hej hej. Kom hem från jobbet nyss, Micke var hemma en snabbis också för han glömde kläderna till Maxi. Men förhoppningsvis hann han dit iaf. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Har sökt lite jobb iaf, så hoppas jag får svar på nått snart. Lär väl dröja nån dag iaf.

Funderar på om jag ska ut o gå en sväng, men vet inte om jag pallar. Har sån träningsvärk i benen. Men det är väl bara att gå bort den eller nått :P Är ensam hemma ett tag till iaf, tror Erik skulle jobba övertid annars kommer väl han hem snart. Resten jobbar kväll. Micke slutar 21 idag så han kommer väl bara hem och sover direkt så han orkar upp imorn.

Gillar fan inte att inte veta om jag har jobb. Pratade med Jobzone nyss, dom sa bara att såna som är anställda av dom nu går före så där kanske jag har tur o får ett jobb iaf. Hoppas jag kan få nått som inte bara är nån månad, skulle va skönt att få ett som iaf sträcker sig fram till jul.

Blir nog en promenad trots allt!

/Cicci

Helgen är slut

Känns sådär, den har gått så fort. Skulle vara skönt att va ledig en dag till! Nu sitter vi och kollar på en film, ska snart sova så vi orkar upp imorn! Ska jobba på Maxi imorgon efter det andra jobbet, så slutar inte förrän kl 21. En lång dag med andra ord..
Vi har varit och tränat på gymmet idag med, blev ett riktigt tungt benpass. Kommer nog kännas imorn! :P
Även Danne har börjat komma igång lite med träningen. :) Men han har skaplig träninsvärk. ;) haha.

Nä nu blir det att lägga sig i sängen, ska försöka sno Ciccis kudde inatt, den är så grymt skön! hehe :)
Ska försöka lägga in lite bilder här på bloggen som vi tagit tidigare, får ta det nån dag när orken finns. :)

Hoppas ni haft en bra helg! Sov gott.

/Micke

fint väder

Idag är det fint väder här i Oslo. Vi har varit i en park och solat och spelat lite fotboll. Nu är vi precis hemkomna och har käkat mat. Om en stund när vi smält maten lite ska vi åka iväg till gymet för lite träning.

Jag fick svar nu av en av dem som har koll på tentan och det var som jag trodde att jag skulle fixa med kommentarerna som hon gjort i den gamla tentan. Och det har jag fixat och skickat in till henne så jag hoppas det blir godkänt den här gången. Annars får jag väl fixa det i oktober.

Imorn måste jag söka fler jobb när jag kommer hem från jobbet. Börjar bli lite nervös att jag inte får nått. Men det ska nog lösa sig! ska ringa och prata med Jobzone imorn och hoppas dom har nått annat jobb till mig.

Hoppas ni haft en bra helg!

/Cicci

varit på stan!

Hej hej!

Vi har precis varit på stan och kollat lite. Micke skulle köpa en väska. Men han hittade ingen väska. Istället hittade vi lite annat. Jag köpte toffsar, hårspännen och en bikini. Micke köpte en tröja och solglasögon.

Nu sitter vi i soffan och slappar lite. Om en stund ska vi åka till gymet och träna, idag står rygg och triceps på schemat. Är egentligen as trött och vill liggga o slappa hela dagen men det vill nog inte Micke :P hehe. Ne det är iaf skönt sen när man är klar :P

Ikväll vet jag inte vad som händer, danne verkar sugen på att festa men jag vet inte. Tror jag ska va hemma och se på film istället. Blir billigare så!

Ha det bra!

/Cicci

irriterad :/

hej!

mina kursansvariga lärare har tydligen fortfarande semester så vad jag ska göra tills på måndag är oklart :( fan. jag som ville bli av med skiten. men men. förhoppningsvis får jag en uppgift som jag kan skicka in när den är klar. men i värsta fall måste jag vänta till oktober med att göra den...

tänkte lägga in lite bilder från födelsedagen och sen fotbollen.


micke och jag tog en promenad ner till hamnen.


mycket båtar (pappas paradis ;) )


jag vid hamnen.






Jag och Martine.

Där har ni lite bilder. Nu ska jag söka fler jobb, skriva ett nytt cv med. i helgen kanske jag ska fixa tentan om nån svarar på mitt mail annars blir det bara att ta det lugnt och träna.

Micke jobbar till 20.00, när han kommer hem blir det film. Vill att allt ska lösa sig nu, känns lite mkt med tentan och söka jobb :/ men det gör det säkert snart :)

ha en bra kväll och helg!

/Cicci

.

Hej hej!

Har precis ätit och svarat på alla grattis på facebook! tack så mkt allihopa :) Som sagt har vi äntligen internet så nu är det dags att börja söka nytt jobb för mig, har bara jobb till 3/9. Men om det går lika fort som förra gången är ju det lugnt :) tror dock inte det. Men får hoppas att det löser sig!

Jag har tagit massor kort med min nya kamera som jag fick av mamma och pappa när jag fyllde år, men orkar inte lägga in dem nu. Gör det imorn om jag känner att jag har tid, micke jobbar till 20.00 imorn så lite tid borde jag ha efter mitt jobb. Ska bara lista ut hur man gör också :P

Imorn ska jag och Andreas (en på jobbet) söka jobb nere i hamnen. Så vi ska dit och lämna in cv efter jobbet. Vill ha ett jobb som jag får jobba massor övertid på! Vill ha massor pengar!

Igår var jag på fotboll med jobbet, Norge- Frankrike Norge vann otippat med 2-1. Frankrike spelade med sitt B-lag. Men ändå.

Kollade förut och tydligen ska min omtenta in på måndag, så ja har en kul helg framför mig :( fan. trodde det var om nån vecka eller så den skulle in. Har inte fått nån info om vad jag ska göra än, så det känns inte alls bra :/ Men förhoppningsvis löser det sig imorn, har mailat kursledarna om det.

Ska kolla på film/sova.

/Cicci

Första passet på Maxi.

Hej!

Just nu sitter jag på jobbet, har lunchrast.
Igår jobbade jag mitt första pass på Ica Maxi, började där direkt efter jag jobbat klart här. Det gick bra, kommer ju jobba mestadels i kassan och det är jag ju van med. Det var ju självklart vissa skillnader och de flesta PLU-koderna för frukt o grönt var annorlunda. Så det känns lite frustrerande att behöva lära om sig de men det ska nog gå bra. De brukar fastna ganska snabbt sen kan man inte glömma de istället :P
Jag ska iaf jobba på fredag, måndag och nästa lördag. Kommer nog att bli ungefär 2-3 pass/vecka.
Tror det blir lagom, blir ju väldigt långa dagar men vi har ju åkt hit för att tjäna pengar :)

Efter jobbet idag ska vi åka direkt till gymmet! riktigt gött, har inte tränat på ett par dagar nu. Så det blir ett mördarpass ;)

Helgen som varit var riktigt bra, Amer, Rickard o Carro var här och hälsade på som sagt. På lördagen var vi iväg och solade o badade en sväng ute på en av öarna. Sen på kvällen festade vi lite och firade Cicci. :)
På söndagen var vi ner till Aker brygge en sväng sen åt vi pizza från Peppes pizza, riktigt nice men inte gratis direkt :P 240 nok för en pizza.. Men vi lyxade till det eftersom Cicci fyllde år :)

Nu har vi fått vårt bredbandsmodem, dock har bredbandet inte börjat fungera ännu. Men förhoppningsvis fungerar det ikväll. :) Har varit lite dåligt med uppdateringar nu ett tag men det blir bätter, lovar. :)

Förresten så ska Cicci på fotboll ikväll, landskamp mellan Norge-Frankrike. Hennes jobb som bjuder, hoppas bara vädret blir bättre för just nu regnar det!

Ha en bra dag!

/Micke

Alltid lika skönt med helg!

Hej!

Nu är det fredag och har slutat jobbet vilket innebär helg! :D
Sitter just nu på mcdonalds och väntar på cicci, hon kommer med bussen från jobbet när som helst.
Sen ska vi vänta ytterligare en stund på Danne, han slutade egentligen kl 13 men skulle jobba över till 15. Eftersom vi bara fått en nyckel till lägenheten ännu så har Danne den eftersom han vanligtvis kommer hem tidigast.. Men nu är det alltså bara att sitta här snällt o vänta :P

Idag har det varit riktigt skitväder, regnat hela dagen! Men nu har solen lyckats komma fram och det börjar bli riktigt fint! hoppas det fortsätter på det spåret :)

När vi kommer hem blir det att röja lite och städa lägenheten ordentligt! Nu är det äntligen färdigmålat och Amer, Rickard och Carro är påväg hit. :) Vi ska även försöka hinna med en tripp ut till ikea, skulle behöva köpa en sko/hatthylla.

Idag fick jag reda på att jag börjar jobba på ica maxi på tisdag, blir att gå direkt från jobbet till...jobbet. :P

Hoppas ni får en trevlig helg!

Glöm inte att Cicci fyller år på söndag! ;) <3

/Micke

Jobb x 2

Hej!

Just nu sitter jag på jobbet, har lunch. Igår ringde de från Ica Maxi och sa att jag fått jobb där :) Så jag kommer börja jobba extra där på kvällar o helger från och med nästa vecka. Hoppas det blir bra! Jag vet ju ungefär vad det kommer innebära med tanke på att jag jobbat så pass länge på Hemköp.

Idag efter jobbet ska vi först iväg och lämna tillbaka ett par nycklar till den gamla lägenheten, sen ska vi iväg till gymmet o träna! Nice! :) Igår fick jag träna själv då Cicci fick jobba övertid till kl 19. Bra med extra cash!
Efter gymmet blir det att åka hem och måla hallen så den blir klar :) Sen är allt färdigmålat, skönt!!

På söndag fyller Cicci år så på lördag blir det födelsedagsfest/inflyttningsfest! Carro, Rickard och Amer kommer hit på fredag kväll och stannar över helgen, ska bli riktigt skoj! Tror det kommer bli en grymt bra helg :) Hoppas på bra väder också.

Nä nu börjar lunchen närma sig sitt slut så nu ska jag jobba igen.

Förresten så kommer vi förhoppningsvis teckna bredband idag, så i början av nästa vecka hoppas vi iaf ha det fungerande. Så då får vi bli bättre på att uppdatera igen :)

ha det bra!

/Micke

varit på gymet!

Hej hej!

Nu har vi varit på gymet, det var fräscht och större än vi trodde. Så det blir jätte bra att träna på :) Nu sitter vi på mcd. Ska fixa ett bredband! Sen måste vi även fixa en hemförsäkring. Vi ska hem och laga mat nu... Sen blir det väl att se nån film eller kanske måla hallen!

Imorn är det jobb, träning och målning som gäller. Micke har typ fått jobb på Maxi också så han lär nog kanske få börja jobba där, chefen skulle ringa han imorn men det lät tydligen som att han typ redan hade fått det.

Idag stod tekniken (höglagret och automatiska truckar) stilla typ halva dan så det var som mest 10 lastbilar i kö och inga platser på spåren. Kaos med andra ord, vi får hoppas att det är löst tills imorn.

Ne dags att gå hem och laga mat, är hungrig efter träningen :)

/Cicci & Micke

Internet på mcdonalds

Hej! Vi sitter på mcd för att det är gratis internet här, vi har inte hunnit fixa något eget än. Men nu är vi inflyttade i nya lägenheten iaf, vi har det viktigaste som vi behöver för att kunna bo där. Igår köpte vi en säng på finn och bar den ca 2 km genom stan för att vi inte tyckte det var värt 200 nok för att hyra ett släp den "korta" biten.

Det blev många pauser på vägen och riktigt jobbigt för underarmarna :P Men det gick bra och nu har vi en bra säng :) Billig var den också, troligtvis för att vi även var tvungna att bära ned den från 4:e våningen!


En säng mitt på gatan, det blev ett bra intervallpass. Detta är kanske 10onde pausen :P


Det var många som skratta åt oss på vägen och visst ser det lite roligt och konsltigt ut :P uteliggare deluxe.

Ha det bra!

/Cicci och Micke






En säng tack!

Idag måste vi hitta en säng, vi tänkte inte på att alla affärer är stängda på söndagar så vi köpte ingen luftmadrass igår. Så nu måste vi hitta en säng på finn.no innan ikväll om vi ska ha nått att sova på i natt. Vi ska ringa på några annonser nu iaf och hoppas det finns någon säng åt oss!

Annars idag ska vi flytta alla grejer till nya lägenheten och städa här i den gamla. Sen måste vi även måla det sista och städa den nya. Så det är dags att börja med allt nu!

Ha en fin söndag!

/Cicci

RSS 2.0