God morgon!

Idag är det lördag, Micke åkte iväg till jobbet för en timme sedan och då passade jag på att följa honom till bussen för att sedan ta en morgonpromenad vid hamnen. Emelie, Erik och Danne var ute igår så dom ligger fortrfarande och sover och lär väl säkert göra det ett tag till!

Jag håller på o diskar och tvättar så ska kolla om tvätten är klar snart och hänga upp den. Det är så grymt skönt att ha både tvättmaskin och diskmaskin i lägenheten, kommer ju bli jobbigt att ínte ha det senare. Men det löser sig väl :P

Fick reda på att Mia och Lollo ska ut och resa i Asien med start på Bali här om dagen, dock kommer dom inte resa samrtidigt som oss utan från oktober till början av februari. I feberuari har ju vi tänkt börja våran resa så vi åker när dom kommer hem. Förhoppningsvis kanske vi hinner iväg innan dom åker hem så man hinner träffas iaf, men vi får se hur det blir :)

Idag jobbar Micke som sagt och jag har inget speciellt planerat, vi kanske skulle åka till Mickes jobb och panta och handla lite saker som vi behöver till lägenheten, typ sköljmedel. Hehe. Micke sa att det var lite rabatt på vissa saker också så vi får se vad det blir!

Ikväll får vi se vad som händer, förmodligen blir det lugnt. Men vi får se!

Kramar

/Cicci

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0