Jobb!

Hej!

Idag har även jag fått jobb! :) Inte som truckförare eller på lager dock, utan som vaktmästare. Ska typ åka runt o bta lampor, hänga upp tavlor, borra nåt hål, klippa lite gräs.. haha. Känns ganska soft faktiskt och tjänar ganska bra också.. Vet dock inte hur länge det blir men det återstår att se! Börjar imorgon så det är bara att börja ladda! ;)

Så efter två vardagar i Norge har samtliga fått jobb, riktigt bra facit. Erik och Emelie jobbade första dagen (eller natten) som var, dock med blandade känslor om sina arbetsuppgifter :P De jobbar ute på cocacolas fabrik så de får iaf dricka gratis cola under arbetsdagen, tandläkaren nästa! ;)
Cicci jobbade också första dagen idag, hon har fått köra truck hela dagen och är, som det verkar, ganska nöjd med sitt jobb! Det känns bra! :)

Ikväll ska vi titta på fotbollen och gå och lägga oss hyffsat tidigt, återkommer imorgon med en uppdatering om hur jag upplevt min första arbetsdag. Om den var okej eller om jag fått göra allt skitgöra :P haha.

ha d!

/Micke

Kommentarer
Postat av: Eva-Lena

Hejsan. håller hela släkten på att flytta tillbaka till Norge??? Tycker ni gör helt rätt som ger er iväg på lite äventyr.=)Ska följa er här på bloggen. Ha det så jättebra. Per och barnen hälsar. Kramis,syrran

2010-07-07 @ 19:16:04
Postat av: Micke & Cicci

haha javisst vet du, nu blir vi alla norskar! ;) Ja det är skönt att komma iväg och göra nåt annat, tror dock att vi alla är lite ovana att jobba. Många gäspningar här på eftermiddagarna.. haha.

Hälsa tillbaka till alla! och fortsätt läsa :)

kramar

2010-07-07 @ 22:10:18
URL: http://ciccisomickes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0