Kollat på lägenheten!

Idag har vi jobbat som vanligt, efter jobbet åkte vi hem en sväng o slappade. Sen efter en stund åkte vi till vår nya lägenhet och kollade hur den såg ut. Emelie och Erik var där och skrev kontrakt idag så nu är det fixat också :) Nu har vi bara en nyckel till lägenheten men hon som ägen lägenheten skulle trycka upp nya nycklar så att alla får en var. Eller typ 3 olika. Två till dörren och en till porten, sen har dom även finger avtrycks läsare på porten men jag tror inte vi kommer använda den.

Lägenheten såg iaf helt okej ut, vi ska måla om och så så blir den ännu bättre. Hon som äger lägenheten skulle stå för alla kostnader och så. Riktigt bra, så får vi det snyggt! Det är en stor lägenhet med stora sovrum så vi ska nog stå ut med varandra :) Emelie kommer det nog bli jobbigt med ;) haha ne då!

Ne nu ska vi kolla på Offside. Kommer lägga ut före och efter bilder på lägenheten, före bilderna kommer upp imorn eller på söndag.

Idag fick jag försäkringspapprerna på datorn som mamma och pappa skickade så den ska jag lämna in imorn. Imorn ska vi även åka o köpa spackel och färg o allt som behövs till det.

Hade bra!

/Cicci

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0