söndag

Hej! Vi har sovit länge och precis käkat frukost. Det är bara jag och Micke som är vakna. Igår var vi i en park som ligger ca 5 minuter härifrån. Vi spelade beach vollyboll, kastade frisbee och slappade. Det var chill. Sen när vi kom hem tog vi det lugnt och lagade sedan mat.

Vi hade bestämt att vi skulle ut så vi gick ner till affären för att köpa groggvirke och öl, dock fick man inte köpa öl efter klockan 6 på lördagar så det blev ingen öl... När vi kom hem igen började vi dricka lite smått och kollade på fotbollen. Efter fotbollen drog jag, Micke och Danne ner till stan. Där blev det cheeseburgare och sen åkte vi och träffade Ruben, en gymnasiekompis till Micke som också bor i Oslo. Vi satt på en pub och drack öl. Vi slapp också betala för ölen! Awsome! Hehe. Så inga pengar spenderades då ;) Bra för oss som sparar!

Idag blir det bara att slappa, självklart ska vi se på VM finalen ikväll. Troligtvis här hemma, men skulle va kul o se den på stan men måste sova direkt efter då det är jobb tidigt imorn igen.


Emelie, Erik och Danne.

Micke diskuterar och argumenterar om något?

Åh vi blir så bra på kort ;)

Ha en bra söndag!

/Cicci


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0