Dominerat på trucken! :P

Hej!

Jag o Cicci är nyss hemkommna från en kväll med Ciccis pappa ute på hans jobb. Vi har kört truck för fulla muggar..! Lastat, backat, snirklat runt o studsat omkring.. haha. Gick riktigt bra och var ganska roligt faktiskt. :)Cicci va nervös innan när hon såg trucken men hon va grym! :)
Känns riktigt bra att ha fått köra lite innan måndag när vi ska ta truckkortet.. tror iofs inte att det skulle varit något problem ändå men alltid bra att träna :)

Efter vi kört omkring ett bra tag så gick vi en rundtur inne på tekniska verken o fick anläggningen visad av Ciccis pappa, riktigt intressant faktiskt! Sist av allt åkte vi med ett litet flyttlass till Linghem, de kartonger som vi hade packat klart idag. Imorgon ska vi flytta alla stora saker, sen återstår städningen.....

Nu har Cicci suttit o svurit över sin telefon som strulat ett bra tag, som tur är kom jag till undsättning! varsågod älskling ;) hehe

Nu är jag helt slut efter en lång dag, imorgon blir nog minst lika fullspäckad! Ska bli skönt att komma hem till Hede en vecka innan det bär av till Norge.

God natt! :)

/Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0