Det går bra nu! :)

Hej!!

Nu har jag jobbat klart för dagen och nu är det helg! :) tyvärr ska jag jobba på Maxi imorn, men man får tänka på pengarna :)
Idag fick jag reda på att från och med månadsskiftet kommer jag få fast jobb på ISS som vaktmästare! :D
Kommer få en runda med olika fastigheter som jag ska ansvara för (allt från dagis till museeum), en bra sak är att hela rundan är här i närheten där vi bor! Hoppas bara att jag kan ha bilen någonstans i närheten, skulle vara riktigt skönt! :) Förhoppningsvis blir jag anställd direkt av ISS istället för via Jobzone, vilket troligtvis innebär en något högre lön också! Aldrig fel! :D

Vi har även typ bokat vår resa nu! Med största sannolikhet blir det följande upplägg:

Åker till Kapstaden 7/2, där äventyrsresan har sin början 12/2. Den håller sedan på fram till den 9/3 (vissa saker som den innefattar skrev ju Cicci om förut), sedan åker vi från Johannesburg 10/3 till Malaysia, Kuala Lumpur där vi stannar ca 3 dagar och upplever staden för att sedan åka ut till en malaysisk paradisö ca 1,5 vecka. Totalt stannar vi där alltså i ca 2 veckor för att sedan åka vidare till Thailand, Bankok. Där kommer vi troligtvis ta en tur förbi Laos och Kambodja för att sedan ta ett inrikesflyg från Bankok till Phuket och åka runt där till Krabi, Phi Phi, Koh Samui m.m.. Totalt spenderar vi drygt 2 månader i Thailand, vi flyger från Bankok till Arlanda 15/5.

Vi tror att detta blir ett väldigt bra upplägg :) Men det är alltid svårt att veta när man inte gjort något sånt här tidigare! Men det är ju iaf skönt att när vi väl kommer till Thailand kan vi ju bestämma då hur mycket vi orkar åka runt. Känns iaf som lagomt många långa flygningar, visst skulle vi kunnat klämma in Australien, Bali m.m. också, men det känns som man inte vill klämma in på tok för mkt bara för att!

Är det någon som har några förslag på ställen att besöka eller några andra tankar så kommentera gärna!! :D

Nu var det mkt positivt här :) tyvärr så va vår roomie Viktor med om en tråkig sak igår. Han fastnade i spårvagnspåret med framhjulet på cykeln påväg till jobbet, vilket ledde till en otäck krasch som resulterade i 4 stygn på hakan, sönderslagna tänder och två(!) käkfrakturer! Riktig j*vla otur! Men han mår efter omständigheterna bra, han är hemma och kan förhoppningsvis börja jobba i slutet på nästa vecka. Dock så blir det inte helt vanlig kost de närmaste 6-8 veckorna då han inte får anstränga käkarna för mkt.

Hoppas ni får en trevlig helg och att ni har bättre väder hemma än vad det är här!!

/Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0