Äntligen en uppdatering!

Hej!

Det har varit dåligt med uppdateringar och bilder här på bloggen den senaste tiden, detta beror mestadels på att vi haft fullt upp hela dagarna men även på att internetuppkopplingarna har varit väldigt opålitliga.. Men vi tänkte iaf försöka ge er en uppdatering på vad som pågått den senaste tiden! :)

Som vi berättade lite kort om tidigare så spenderade vi tre nätter på Koh Phangan, dessa dagar bestod mest av sol, bad och slappande på dagarna och festande hela kvällarna. Vi var även där under songkran (thailändska nyåret), det var helt galet kul! Vattenkrig på gatorna överallt, och verkligen alla var med! Gamla som unga, turist eller thailändare spelade ingen roll, alla var dyngsura och hade hur kul som helst! :) I övrigt var det kul på Koh Phangan, vi bodde bra på en ganska fin resort och vi träffade många trevliga människor.

Efter Koh Phangan åkte vi mot Koh Tao, en lite mindre och lugnare ö där i princip allt handlar om dykning och snorkling. Alla fyra tyckte nog att det var ganska skönt att slippa allt festande ett tag! :P
Första dagen slappade vi bara och återhämtade oss innan det dagen efter var dags att börja ”Open Water” kursen för att ta dykcertifikat. Idag har vi fullfört den tredje dagen och allt har gått kanon! Vi har genomfört alla övningar man ska göra (under och över vattnet) plus teorin. Alla fyra har lyckats klara allting på första försöket så det har gått riktigt smärtfritt! :)
Imorgon är sista dagen på kursen, då ska vi göra två dyk ner till 18 meters djup (det djupaste man får dyka med open water cert.). Det ska bli riktigt kul och vi hoppas på att få se en hel del häftiga fiskar, förhoppningsvis även valhajar som finns här! :)

När kursen är klar spenderar vi en sista natt här på Koh Tao för att sedan åka vidare. Tanken var att vi skulle åka ner mot Phuket, Phi Phi och Krabi, men eventuellt tar vi ett par nätter på Koh Samui innan eftersom det ändå är på vägen dit. Beror lite på hur väderprognosen kommer att se ut för de olika platserna.

Ikväll blir det nog att sova tidigt eftersom vi börjar dyka kl 07:30 imorn. Tyvärr får ni nog vänta ett tag till på bilder, för internetuppkopplingen är så fruktansvärt dålig!

Ha det bra!

 

/Micke & Cc


Kommentarer
Postat av: Anonym

låter härligt, synd att man är för gammal för att hänga med.Kram

2011-04-19 @ 16:09:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0