dag 9 pa turen

Hej hej!

Vi ar nu i Swakopmund nu, den nast storsta staden i Namibia. An sa lange har vi haft det underbart pa turen. Vi lamnade Cape town bakom oss tidigt i mandags morse for en lang och mycket varm dag i trucken. Vi anlande till var forsta camp straxt innan solen gick ned och slog upp vara talt for forsta gangen. Talten ar stora och rymliga vilket ar valdigt skont, vi sover anda bara vi tva tillsammans anda. Pa fosta campen fanns det enbart ett skul med en toalett och en dusch, sa vi undrade lite vad vi givit oss in pa...

Pa tisdagen var det dags att aka vidare, denna dag var det dags for att passera grensen till Namibia. Bara nan mil efter gransen var vi framme vid Felix Camp dar vi skulle spendera de tva narmaste dagarna. Har fanns det pool och bar sa alla var nojda och glada. Vi skulle egentligen ge oss ut och paddla kanot nastan direkt, men det visade sig att det blaste for mkt sa vi skulle klara av hela rutten pa en dag istallet for tva. Sa istallet for att paddla sa fick vi en eftermiddag i poolen vilket alla var glada for eftersom alla var trotta efter forsta natten i talten. Natten spenderdes i var sin solstol framfor poolen dar vi sov valdigt skont.

Vi vacktes tidigt dagen efter och da var det dags att ge oss ut pa orange river for att paddla 3 mil. Det var valdigt stromt i vattnet sa det var nagra som ramlade ut men jag, Micke, Emelie och Erik holl oss kvar i vara kanoter. Aven denna natt spenderades i var sin solstol :)

Dagen efter akte vi vidare, denna gang skulle vi till Drifters dessert camp. Har var det riktigt nice med skydd for varje talt och grymt haftig natur. Vi kom dit pa kvallen sa guiderna lagade mat och sen var det lite chill framfor elden innan det var dags att sova. Dagen efter spenderade vi med promenad i naturen med tva duktiga guider. Pa kvallen akte vi till en sanddyna for att kolla pa solnedgangen och sedan aka hem nar det var morkt for att se om vi sag nagra djur. Men inget intressant denna gang.

Tidigt dagen efter akte vi vidare for att vandra i Namibia oknen. Dar vandrade vi upp for en stor sandduna for att sedan springa ned pa det brantaste stallet. Det tog ca 30 min att ga upp och tva minuter att springa ned. Nar vi sprungit ned BADADE vi i oknen. Det hade regnat ovanligt mkt sa det var darfor, inte manga som badat i oknen :)
Vi akte sedan vidare till Solitaire dar vi spenderade natten i talt. Dar fanns en nastan tam spring bock som slickade Emelie pa benen :P

Idag har vi nastan bara akt i trucken, nu ikvall ska vi ut och ata med allihopa. Imorn ska vi kora fyrhjuling i oknen pa formiddagen och pa eftermiddagen ska vi hoppa fallskarm.

Bilder kommer! Hoppas allt ar bra med er!

Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

ni ser ut att hade hur bra som helst,njut.kram

2011-02-20 @ 17:59:58
Postat av: britt

ni ser ut att hade bra, fortsätt med det.kram

2011-02-20 @ 18:04:39
Postat av: Linda

Det låter som om ni lever i en dröm... Härliga bilder!

Kramar i massor!



Linda & Pierre

2011-02-20 @ 18:11:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0