Fallskärmshoppning 21/2- 11

Nu var det länge sen vi uppdaterade men tyvärr har det inte funnits tid eller möjlighet till det. Men nu kommer det ett par inlägg på rad om lite saker som hänt och vad vi har upplevt den senaste tiden. Vi skrev ju i förra inlägget om att vi skulle hoppa fallskärm så jag tänkte börja med att skriva lite om det!

Vi började dagen med att köra Quad bike (fyrhjuling) i öknen på förmiddagen. Detta var väldigt roligt, speciellt när vi åkte upp på sanddynorna och sladdade. Vi åkte i ca 1,5 timme sammanlagt. Efter fyrhjulingarna var det lunch innan det var dags att hoppa fallskärm! Vi var 10 personer från gruppen som skulle hoppa. När vi kom till deras kontor fick vi signera bort våra liv och sedan sa dom åt oss att köpa med oss sprit och läsk innan det var dags att åka eftersom att vi skulle vara borta länge. Dock var det inte många som var sugna på sprit då vi dagen innan haft en rejäl fest!

Väl där finns ett litet skjul med utrustning, en toalett och ett lite flygplan. Vi insåg snabbt att bara två i taget skulle kunna hoppa eftersom att alla hoppade tandem och alla skulle ha varsin kameraman med sig. Vi skulle hoppa näst sist så det blev en ganska lång väntan innan det var våran tur. Men alla som hoppat kom ned hur nöjda och glada som helst och sa att det var grymt.

När det äntligen var våran tur var vi ändå lite nervösa, vi blev påklädda all utrustning och sedan var det dags att hoppa in i planet. Eftersom att vi skulle hoppa ut fanns det ingen dörr på planet så halva sidan var öppen vilket gjorde oss extra nervösa, speciellt Micke som satt närmast.

Det tog en stund innan vi var uppe på rätt höjd. När vi var det gick allt ganska fort. Micke hoppade först och sedan var det min tur. Om man kollar på filmen blir jag ganska nervös och gör en rolig min precis när Micke hoppat :P

Känslan av att falla helt fritt var underbar tycker vi båda, någonting vi absolut ska göra om! Dock blev jag illamående när han jag hoppade med började snurra runt oss när fallskärmen var uppe. Förutom det var det helt underbart. Micke provade även att öppna munnen och slappna av vilket vi har väldigt roliga bilder och film på :)

Vi ska kolla upp lite vad det kostar att hoppa hemma för det här måste göras om :D Ska försöka lägga upp bilder också om det går. Vi är i Johannesburg nu, kom hit för några timmar sedan!

Kramar /Cicci & Micke


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0