Koh Chang får vänta ett par dagar till.. Hälsan i första hand!

Hej allihopa!

Idag var tanken att vi skulle gå upp tidigt och åka till Koh chang.. Men när vi vaknade imorse trodde Cicci att hon hade fått halsfluss plus att hon haft feber hela natten. Så då bestämde vi oss för att stanna en extra dag här i Bangkok för att uppsöka läkare. Vi åkte till sjukhuset efter att ha sovit ett par timmar till.. Väl på sjukhuset blev vi jätte bra bemötta och allt gick snabbt och smidigt, speciellt jämfört med hemma.
Läkaren frågade lite frågor och så sen när hon tittade i ciccis hals var det första hon sa "oohh very bad!", så då fick hon ta blodprov och nåt test från halsmandlarna. Efter ca 45 minuter fick vi svaret på blodprovet och värdena på antal vita blodkroppar (tror jag) var alldeles för höga vilket tydde på en rejäl infektion. Så Cicci blev inskriven här på sjukhuset och kommer att få spendera 2-3 nätter här, de röntgade även hennes lungor men det har vi inte fått nåt svar på än. Just nu ligger hon och vilar och får dropp med antibiotika.
Jag får också bo här på rummet som är ganska stort och riktigt fräscht. Hela sjukhuset är jätte stort och fint och personalen jätte trevlig. Så nu hoppas vi bara att Cicci mår bättre snart så vi kan fortsätta vår semester :)

Jag har iaf varit tillbaka på  stället där vi har bott och checkat ut och hemmat all vår packning o så. Jag hann inte checka ut förrän kl 13 ungefär men de var trevliga där vi bodde och förstod så det var inga problem.

Nu är bara frågan vad jag ska göra för att fördriva tiden.. :P Det blir snabbt långtråkigt att ligga på sjukhus när man är sjuk och det blir ju inte mindre långtråkigt när man är frisk. haha :)
Men det finns iaf väl fungerande internet som är gratis på rummet så det ska nog gå bra!
Viktigast är att Cicci blir frisk! :)


Lilla sjukligen, krya på dig älskling! :)

/Micke


Kommentarer
Postat av: Anonym

jättesnygga naglar,krya på dig Kram

2011-03-26 @ 17:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0