Malaysia- Kuala Lumpur

Hej hej!

Vi lämnade Sydafrika igår eftermiddag (svensk tid) och anlände till Kuala Lumpur kl 06 lokal tid. Vi hämtade bagaget och åkte sedan för att möta Danne vid Mcd på centralstationen. När vi mött honom åkte vi till hostelet där han bott de senaste dagarna. Där bokade vi ett rum och drog sedan ut för att se staden!

Vi började med att kolla på Petronas twin towers och tog lite roliga bilder. Vi skulle sedan gå in och boka för att ta oss upp för att kolla på utsikten. Dock tog de inte emot fler besökare denna dag trots att vi var där halv 10 och de öppnade halv 9. Vi gick vidare för att käka lite och begav oss sedan till ett lite mindre varuhus, det var inte så mkt att se där så vi bestämde oss snart för att ta tunnelbanan en station till the times square. Ett varuhus på 14 våningar med tivoli innomhus. Jag köpte 1 par flippflop, ett par kilklackar med nitar, en skortsdress och en klänning :) Så lite shopping blev det! Vi åkte även lite på tivolit innan vi åkte tillbaka till hostelet.

Nu ligger vi i sängen och det börjar bli kväll här. Vi ska duscha och sen ge oss ut och shoppa lite till, denna gång i China town. Sen ska vi även käka, får se vad det blir.

Ha det bra!

/Cicci


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul med lite shopping efter Afrikaresan hoppas att ni får det bra i Malaysia.

2011-03-11 @ 13:12:43
Postat av: Anonym

Kul med lite shopping efter Afrikaresan,hoppas att ni får det bra i Malaysia

2011-03-11 @ 13:15:05
Postat av: britt

låter härligt, håll er så långt från Japan som möjligt.kram

2011-03-13 @ 08:23:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0