Petrona towers!

Hej!

Nu är klockan snart 23 och vi sitter på hotellrummet ganska slitna. Dagen började med att vi gick upp tidigt för att åka till Petrona. När vi kom dit, en stund innan de öppnade biljettförsäljningen, var det världens kö! Suck tänkte vi och va osäkra på om vi skulle få några biljetter alls.. Men ett par timmar senare hade vi iaf till slut fått tag i biljetter, tredje gången gillt! :) Vi skulle få åka upp kl 18:15, sista tiden för dagen.

Efter biljetterna var inköpta gick vi en sväng på KLCC köpcentrat, där är det i princip bara riktigt dyra märkeskläder som har affärer. Sedan letade vi oss tillbaka till Time square för att titta på mobiltelefoner till Cc och Danne. Till slut så köpte de en varsin Xperia x10 mini, de fick ett bra pris så den blev ganska mkt billigare än hemma i Sverige! :)

Sedan var det som sagt var dags att åka upp i Petrona Towers, till att börja med fick vi gå runt i en lokal där olika sorters fakta om Petrona och världens andra höga byggnader. Sedan åkte vi upp till Skybridgen, bron som går mellan tornen på 42 våningen. Till slut åkte vi upp till 86:e våningen (av 88), där såg man riktigt bra ut över hela KL. Bilder kommer snart :)
Till slut avslutades kvällen med att vi gick till T.G.I Friday´s och åt hamburgare, grymt gott! :)

Vi hade tänkt åka en sväng till China Town och gå på marknaden men det hade vi ingen direkt ork till! Så det får bli imorgon istället efter en välförtjänt sovmorgon :P

Det kommer straxt lite bilder från dagen och kanske även nån bild från sista dagarna på Tioman som låg kvar på kameran.

Ha det bra!

/Micke & Cc

Kommentarer
Postat av: britt

trägen vinner,kul att få se bilder så småningom.kram

2011-03-22 @ 21:14:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0